mobilabonnement

SKAL DU HAVE DET BILLIGSTE MOBILABONNEMENT? TEST OISTER INDEN DU KØBER
Det billigste mobilabonnement hos OiSTER koster kun 19 kr./måned. Vi gør vi os umage for at dække alle vores kunders behov, så alle kan få det billigste mobilabonnement. OiSTER Basic er perfekt til dig, der har et lavt forbrug og derfor ikke har behov for en af vores taletidspakker. Taler du f.eks. mindre end en time om måneden og ikke bruger mobilen til at gå på nettet, er basisabonnementet lige noget for dig! Læs mere om vores billigste mobilabonnement – du betaler kun for det forbrug, du har. Nedenfor kan du se alle vores taletidspakker, så du kan finde det billigste mobilabonnement, der passer til dig.

Det er vigtigt man tjekker sit mobilabonnement minimum 1 gang hvert halve år, for at se om du betaler for meget hos dit nuværende mobilselskab. Alt for mange teleselskaber skriver nemlig ikke til deres mobilkunder når deres mobiltelefoni falder, eller deres mobilpakker ændres og bliver billigere. Derfor bør du selv gå ind på de forskellige mobilselskabers hjemmeside og tjekke priserne på deres mobilabonnementer.