Honor Note 8 Præsenteret

Den nye Honor Note 8 er blevet officielt præsenteret idag i Kina. Den store phablet fra Huaweis sub-brand slutter den holder af Xiaomi Mi Max og Lenovo Phab 2 Pro i et område, hvor ‘telefon’ er begyndt at tabe terræn til “tablet”.

Den 6,6-tommer Honor Note 8 er større end de to konkurrenter ved nogle 0,2 “i diagonal, og Huawei har plukket 1440 x 2560 px som den rette løsning på denne størrelse, der resulterer i en 443ppi pixeltæthed af deres egne beregninger -. Masser skarp , derefter.

Huawei har en tendens til at vælge fra sin egen opgørelse for chipsets til magten sine flagskibe, og det er ikke anderledes med Note 8 – det er Kirin 955 ansvarlig for ting. Det betyder en octa-core CPU i en 4xCortex-A72 + 4xCortex-A53 konfiguration og en Mali-T880 MP4 GPU. Der er 4 GB RAM ombord (selvom en lavere specced 3GB versionen har været rygter og viste op på TENAA tidligere), og lagringsmuligheder er 32/64 / 128GB med 23/52 / 110GB overlades til brugeren, hhv.

Det primære kamera er en enkelt 13 MP enhed, i modsætning til Honor 8 (ikke-Note) og dens 2x12MP setup. Denne ene gør funktionen optisk billedstabilisering, men videooptagelse stadig begrænset til 1080p. På forsiden er der en 8MP skydespil til at håndtere selfies.

Den Honor Note 8 har en hybrid dual-SIM-slot, som kan tage et par nanosim kort, eller en nanosim og et microSD-kort – ikke vores favorit løsning, men hvis du planlægger at bruge begge SIM-kort, i det mindste kan du vælge en højere indbygget lagerkapacitet. Også, kun én af SIM-kort kan indpasses i en 4G / 3G-netværk, er den anden begrænset til 2G.

Du får dual-band Wi-Fi a / b / g / n / ac, GPS / GLONASS / Beidou og Bluetooth V4.2, men der er ingen NFC support eller MHL til kablede videoudgang. Havnen i bunden er USB type C, men lad ikke at narre dig – det kun svarer til USB 2.0 specifikationer. Der er en 4,500mAh batteri inde i Honor Note 8, og enheden måler 178,8 x 90,9 x 7.18mm, mens vægten er en rimelig 219 g. Den phablet kører Android 6.0 Marshmallow ud af boksen.

Den Honor Note 8 kan forudbestilles starter i dag, med et salg sparker off august 9. Priserne starter ved CNY 2299 ($ 345) for 32GB basen variant dobbelt så meget lagerplads betyder CNY 2499 ($ 375), og 128GB topmodellen vil sætte dig tilbage CNY 2799 ($ 420). Global tilgængelighed mangler at blive detaljeret