Galaxy Note 7 med 6 tommer skærm?

Ifølge de fleste lækkede specs af Samsung Galaxy Note 7, vil phablet har et 5,7-tommer skærm med en dual-kurve skærm og en 1440 x 2560 opløsning. Men en notering på Indiens import-eksport websted Zauba afslører, at den længe ventede enheden kunne har et 6-tommer skærm. Modelnummeret af det pågældende udstyr, SM-N930R4, svarer til Galaxy Note 7, og enheden blev sendt til Indien den 1. juli til test fra Sydkorea.

En del af den liste viser, at skærmens størrelse af enheden er 6-inches. Dette kunne være en tidlig prototype af telefonen, eller måske er det bare en simpel fejl, og Galaxy Note 7 vil ende op med en 5,7-tommer skærm. Men baseret på parret af håndsæt sendt til Indien, kunne vi hurtigt opdage, at Note 7 bærer en større skærm end forventet.

I tilfælde af du gik glip af det, på fredag gør af Galaxy Note 7 blev lækket afslører tre forskellige farve muligheder for købere at vælge imellem, og den førnævnte dual-kurve skærm. Baseret på denne Zauba registrerede enhed, kan sidstnævnte ende med at blive 6-inches i stedet for 5,7-inches. Vi vil vide med sikkerhed, den 2. august, hvor forventes phablet at blive afsløret.