McLaren tilbage til toppen?

Dave Ryan er sikker McLaren i sidste ende vil vende tilbage til vindende måder i F1. The New zealænder er nu racing direktør på Manor, men for størstedelen af ​​hans F1 karriere indtil den velkendte “løgn-gate” skandale var han sportsdirektør i Woking baserede team. “De vil vende tilbage til toppen af ​​F1, for sikker,” Ryan fortalte den spanske tv-station Movistar. “Det er et godt hold med gode mennesker, og motoren er i bedring. Jeg er sikker på, at med tiden vil de komme tilbage,” tilføjede han. Hvilke drivere vil være på hjulet, når det sker, er imidlertid en anden sag. Jenson Button, for eksempel, forventes at blive erstattet af McLaren reserve Stoffel Vandoorne til 2017. Han bliver stærkt knyttet til en tilbagevenden til sit første F1 team, Williams, men ikke kommentere disse rygter. “Jeg ved det ikke endnu, men uanset hvad jeg vælger at gøre det vil være min beslutning,” Button, 36, fortalte Spaniens AS avis. “Men det vil ikke ske for et par måneder endnu.” Briten sagde hans forudsætning for at fortsætte i F1 over 2016 er, at han har “en konkurrent bil” til løb. “Jeg tror, ​​når du har vundet løb og VM du blot ønsker at kæmpe ved fronten. Så hvis jeg føler, at jeg kan være i den position næste år, vil jeg bo i formel én,” Button tilføjet. Hans nuværende holdkammerat, Fernando Alonso, har en kontrakt for 2017, men spanieren er uafklaret om, hvorvidt han vil underskrive en ny uden at eller afslutte F1 helt. “Når det er tid, vil jeg gå. Jeg vil føle det,” sagde han til Frankrigs L’Equipe. “Min far bygge mig en go-kart i McLaren-Honda farver Senna, og nu jeg kører for McLaren-Honda,” Alonso forklaret. “Jeg føler følelsesmæssigt, at jeg lukker sløjfen. Men når man ser på Raikkonen, Button, Massa, får du fornemmelsen af, at de aldrig vil stoppe, men jeg vil nok ikke være sådan,” tilføjede han.