Huawei P9

Oppomart, en Kina-baserede online forhandler på ingen måde tilknyttet til fabrikanter af udstyr OPPO eller OnePlus, har gjort det til en vane at ødelægge overraskelser før højt profilerede Android produkt annonceringer. Og mens det er indlysende, vi endnu en gang at se på skitseagtige pladsholder lister sat op til gratis reklame scoring, kan vi ikke ignorere sælgers massive Huawei P9, P9 Max og P9 Lite redegørelse.

Især fordi det passer med et par tidligere rygter , og alt i alt svarer til det, vi har ventet fra opgraderinger af sidste års P8 trio . Uden videre, og gentager vores obligatoriske skepsis med hensyn til rigtigheden af de oplysninger videregives, lad os se, hvad vi kigger på.

Startende fra toppen, er P9 Max tilsyneladende tippes til at koste $ 700, som lyder en smule ekstravagant, selvom phablet er så high-end, som du tror. Måling 6.2 inches i diagonal, bør fuld metal gigant sport Quad HD skærmopløsning, octa-core Kirin 955 processorkraft, 4GB RAM, 4G LTE tilslutningsmuligheder, 64GB intern lagerplads, dobbelt 12MP kamera, og en enkelt 8MP selfie shooter.

For 200 dollars mindre, vil du snart kunne købe en lettere at håndtere 5,2-tommer med en Full HD skærm pixel, lidt nedgraderet Kirin 950 SoC, det samme dual 12MP vigtigste fotografering arrangement, 3 GB hukommelse, 32 GB ROM, og den globale FDD-LTE-netværk support.

Sidst, men bestemt ikke mindst, vil Huawei også tage højde for cash-strapped superbrugere med en ikke-så-diminutive 5-tommer Full HD P9 Lite, prissat til $ 300, pakning Snapdragon 650 varme, 2GB RAM, 2.500 mAh batteri juice, 16GB ROM , og endnu en gang, en state-of-the-art 12 megapixel duo cam kombination.

Som vi sagde, næsten alt synes plausibelt, spare måske for 3000 mAh celle opført både inde Huawei P9 og P9 Max. Men vi vil ikke vide noget med sikkerhed, indtil den 6. april .