Den nye iphone 7

iphone-7
Den nye iPhone7 kommer til at se således ud, hvis man skal tro iNPUTs franske kilder. Foto: nowhereelse.fr

Umiddelbart havde mange nok ikke regnet med at den nye iphone 7 ville komme til at ligne sine forgængere. 

Der snakkes i krogene i applelejrene omkring hvordan den nye iphone 7 vil komme til at se ud. Mange sværger til det design som iphone 5 og 5s havde, men mange er også glade for det noget mere “bløde” men glatte design som iphone 6 har og som også sidste års iphonemodel 6s har.

Nu melder en fransk side sig på banen, med hvad DE tror den nye iphone 7 vil komme til at se ud som. Som i kan se på billedet, ligner den faktisk nøjagtigt både iphone 6 og iphone 6s, det er vi her på redaktionen en smule kede af, da mange nok forventede at når apple lancere en ny iphone, så ændres designet, og når S modellen lanceres, så beholder man nuværende æbledesign. Det lader ikke til at være tilfældet denne gang, men dette er stadig på rygtestadie.

Man skal heller aldrig skue en ulv på sine hår, og Apple har da også før bevist, at det ikke er et svaghedstegn, at være tro og afklaret med et ganske fornuftigt og flot velafprøvet mobildesign – og det er åbenbart også det, apple er i gang med netop nu, hvis man skal tro på de nye iphone 7 billeder, som netop er lækket fra den franske pålidelige mobilside.

Pålidelig kilde

Kilden til det lækkede billede, der forestiller iPhone 7’s bagside er det ganske troværdige nowhereelse.fr, der før har været først med billeder af især Apples nye produkter. Billedet viser altså en bagside, der ligner den forrige model rigtigt meget – men uden de karakteristiske antenne “linier”, der ellers findes på iPhone 6 og 6S.

Udover de manglende antenner kunne billederne dog også antyde, at iphone 7 modellen er en lille bitte smule tyndere end sin forgængere. Derudover er der ikke meget, der indikere at iPhone 7 skulle få en større facelift på selve designet. Der er lige pt ikke nogle data omkring, hvilke hardware samt software features iPhone 7 vil blive født med. Dem må man stadig formode og gætte sig til, dog er man rimelig sikker på at iphone 7 lanceres med den helt nye A10 chip som skulle blive et powermonster uden lige. Allerede nu er iphone 6s stadig den hurtigste mobiltelefon på planeten til at afvikle mobilspil, OGSÅ hurtigere end den nye topmodel fra Samsung, nemlig monsterhittet Galaxy S7 og S7 edge.

I single core scoren, der sætter apples iphone 6s stadig alle andre mobiler til vægs, dog skarpt forfulgt af den nye galaxy S7, som dog vinder klart i multicore scoren. Det bliver spændende hvad Apples modsvar bliver med deres nye iphone 7. Lige nu har Samsung med deres nye S7 model i hvertfald taget førertrøjen på med hurtigere multicorescore, støv og vandtæt, længere batteritid (klart længere på S7 edge) fast charging (hurtig opladning) langt bedre skærmopløsning. Apple kører med LCD display, hvor samsung kører med den suveræne skærm Super Amoled som giver fuldstændig naturtro farver og helt sort gengivelse.

Mange forventer nok at apple bumper skærmopløsningen op denne gang, især på den store iphone plus model, så den kan matche dagens standard efterhånden som er QuadHD displays. Apple kører stadig kun med full HD på deres store plus model hvilket er 1920×1080 pixels, hvilket udløser en PPI på 401, hvorpå hos samsung giver en PPI på deres edge model 5,5 tommer på hele 538 PPI. Vi glæder os til at se hvad apple har oppe i ærmet denne gang.