Marshmallow på vej til Galaxy S6

Nu er der endelig godt nyt til samsung fansene. Googles seneste opdatering til Android Marshmallow 6.0 skulle endelig være på trapperne til både Samsung galaxy S6 og S6 edge. Udrulningen skulle være startet på verdensplan, hvornår den forventes at ramme de danske marked vides ikke endnu, men man mener det vil blive i Marts måned senest.

Lige siden December måned har Samsung testet Android 6.0 versionen, og nu skulle den altså være klar til at fungere optimalt sammen med deres Touchwiz.

Der er ingen officiel bekræftning endnu fra Samsung Danmark, men oplysningerne omkring udrulningen er googles seneste softwareupdate er set på Samsungs officielle .com side. Hvis du skulle mod alt forventning have modtaget opdateringen allerede til din Samsung S6 eller edge, så må du meget gerne skrive i vores kommentarfelt.

Er du ejeren af den lidt større udgave af S6 edge, nemlig PLUS udgaven, så skal du ikke forvente at opdateringen rammer denne model i denne omgang, hvorfor? ved vi ikke endnu, vi har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Samsung Danmark, men de havde ingen kommentarer i øjeblikket.