LG G5 udgivelsesdato, nyheder og rygter

Opdatering: LG G5 lanceringen datoen er officielt 21 februar på MWC, og nye lækager tyder det vil have en mystisk hardware udvidelsesslot, to bageste kameraer, udskifteligt batteri og metal design.

Den LG G4 fik en masse ret, men med et par væsentlige fejltrin og et par andre mindre stum det ikke helt nå højder af storhed, vi havde håbet på. Men 2016 er et år, og LG G5 er en anden chance for LG til at levere håndsættet vi alle ved, det er i stand til.

Som vi så med G4, vil LG ikke blive trukket ind efter normen af ​​metal og glas organer, lykkeligt slapping plastik og læder på sin seneste flagskib håndsæt – men noget er nødt til at give efter designafdelingen, som LG er blive efterladt noget af Apple, Samsung, HTC og Sony.

Rygter omkring telefonen er begyndt at varme op og på toppen af, at vi har skabt vores drøm LG G5, og opført, hvad vi ville elske at se i håndsættet.

Lad os komme til sagen

Hvad er det? LGs næste flagskibs smartphone
Hvornår er den sat til at udkomme? Bekræftet til den 21 feb 2016, ved mobil lanceringen.
Hvad vil den koste? Vi gætter på priser mellem 5000kr og 6000kr afhængig af model, ram, hukommelse mm.

Vi har taget det på os at sammensætte et koncept for, hvordan LG G5 skal se, og vi tænker alle-metal, med en buet skærm over og under (i stedet for fra side til side), og at fingeraftryksscanner i LGs magiske afbryderknappen på bagsiden.

LG G5 koncept
Venligst LGG5, gør dette
Vores design giver LG stadig skille sig ud fra mængden, og samtidig bringe det ind i præmie lag af design. Den sydkoreanske virksomhed er ikke bange for at smide nogle kurve bolde her og der, så mens konceptet er ambitiøs er der altid en chance for LG at overraske.
LG dato G5 release

Du bliver ikke nødt til at vente meget længe for G5 udgivelsesdato LG. Selskabets flagskib Android-telefon er nu bekræftet at lancere to måneder tidligere end sin typiske årlige refresh cyklus.

Den officielle LG pressemøde indbyder til MWC 2016 en ikke-så-subtile “LG G5 Day” i februar 21. Det følger en mere vag “Husk datoen” email der drillede udtrykket “Play Begins” og placeringen af Barcelona.

En sen lancering februar og marts udgivelsesdato giver mening. Sidste år Samsung Galaxy S6 og HTC One M9 blev annonceret på MWC og fik en to-måneders forspring på April LG G4.

LG er ikke at tillade Samsung Galaxy S7 og HTC One M10 til at gøre det samme igen, så det er klart, at vi vil have vores første kig på LG G5 senere i denne måned. Dette vil være den første af to LG flagskib telefoner i år, selskabet har bekræftet, så det kunne være et stort år for LG.

LG G5 design

Vi kan endelig se LG leverer en virkelig præmie flagskib, som Naver.com rapporterer, at det vil sporten en fuld metal krop, hvilket ville være en dejlig forandring fra plasten virksomheden normalt bruger, og jo mindre sagde om læder-backed LG G4 den bedre.

Andet rygte tyder på, at LG vil holde udskifteligt batteri samt en metal unibody look med et innovativt nyt design. Ifølge CNET Korea og en kilde, der har set en prototype-enhed, vil LG G5 har et batteri bakke meget gerne dit SIM gør i nogle flagskib telefoner.

Efter dette, har et diagram lækket yderligere peger på et nyt design. Det viser lydstyrketasterne på siden af LG G5, snarere end bagsiden (selvom afbryderknappen er stadig tilsyneladende på bagsiden). Det omfatter også dimensioner på 149,4 x 73,9 x 8,2 mm, som ville gøre det højere, men tyndere end LG G4.

LG G5 skærm

Vi har ikke meget at gå på om LG G5 skærm endnu, men én rygte antyder det vil have en 5,6-tommer QHD skærm. Den LG G4 er allerede på dette opløsning, så dette aspekt ville være nogen overraskelse, og heller ikke ville størrelsen, da det er kun en lille hoppe på 5,5-tommer G4.

Det ville bringe det endnu mere i phablet område, men hvis LG kan slanke de kanter det kunne potentielt op skærmstørrelsen uden at øge fodaftryk af telefonen.

LG G5 kamera og batteri

Vi høre et par forskellige kamera rygter. En kilde hævder G5 vil have en 20MP snapper med en brugerdefineret Sony 1/2-inch sensor.

Andet rygte antyder det vil have en 21MP snapper på ryggen og en 5MP én på forsiden. Uanset hvad, det lyder som det skal være en opgradering på 16MP snapper, at LG G4 har.

Disse megapixel tal er ikke så vigtig som den seneste lækage selvom: LG G5 kan have en dobbelt-kamera på bagsiden, som set i lækket tilfælde skudt ovenfor.

Vi ved ikke, hvilken størrelse batteri vil være endnu, men som nævnt i design afsnittet ser det ud som det kunne være aftageligt.

LG G5 OS og magt

Ingen overraskelser, når det kommer til processoren, som en kilde med en solid track record har hævdet, at det vil have en Snapdragon 820 chip, ligesom vi forventer at se i andre flagskib telefoner som Samsung Galaxy S6. Selvom det ikke vil være en overraskelse, det bør være en stor opgradering på Snapdragon 808 chip findes i LG G4.

Vi ville forvente LG G4 vil køre Android Marshmallow, især hvis den lander i den første halvdel af året, som i øjeblikket rygter. Selvfølgelig er det også kommer til at være stærkt flået af LG.

LG G5 andre funktioner

LG G5 kan tage nogle stikord fra Nexus 5X design, som det er rygter om at sporten en fingeraftryksscanner på bagsiden, sammen med en ny USB-C-porten på bunden, flytter den væk fra de standard mikro USB data og opladning port, ifølge et læk .

Endnu mere spændende, kunne LG G5 angiveligt har en iris-scanner , som gør det muligt at genkende dig ved dine øjne.

Vi har allerede set lignende tech i Microsoft Lumia 950 og LG har ikke været bange for at innovere eller være blandt de første til at gøre ting i fortiden, så det er muligt, at LG G5 vil pakke en, især da det samme rygte har dukkede op igen . Men iris scanning ikke synes at være så hurtig som fingeraftryk, så vi er skeptiske på denne ene.

Ifølge kilder taler til The Verge , kunne LG G5 også have en “tilbehør slot”, der giver mulighed for hardware ekspansion, muligvis lidt ligesom vi vil se på en større skala med Project Ara modulære telefon.

LG G5 rivaler

Den LG G5 største rival vil sandsynligvis være den Samsung Galaxy S7 . Denne telefon forventes at ankomme på omkring samme tid som G5, måske endda bliver annonceret på samme dag.

Ikke alene har det en kæmpe navn bag det, men rygter peger på et slankt, førsteklasses design, en QHD skærm, en forbedret kamera og en hel masse strøm, så LG kunne få sit arbejde skåret ud for at konkurrere.

Den HTC One M10 vil sandsynligvis også være lancerer snart og samtidig ikke meget endnu er kendt om, at det er sikker på at have et stilfuldt udseende og flagskib specs.

LG G5 omkostninger

Der er ingen ord endnu om, hvad LG G5 vil koste, men det er et flagskib telefon, så det vil ikke komme billigt. Hvis det er så pakket fuld af tech og funktioner som rygter tyder det kunne nemt komme ind på over £ 500 / $ 600 / AU $ 1000.

Den store ting om LG telefoner er dog omkostningerne vil styrtdykke hurtigt i løbet af året, så det kunne være værd at vente.