Ip man 3

Ip Man 3 er en 2015 Hongkong biografiske kampsport film instrueret af Wilson Yip, produceret af Raymond Wong og skrevet af Edmond Wong.

om IP-MAN 3
Det er den tredje i Ip Man filmserie baseret på livet af Wing Chun stormester Yip Man og funktioner Donnie Yen reprising titelrollen. Filmen også stjerner Mike Tyson, og Yip mands elev Bruce Lee er portrætteret af Danny Chan. Principal fotografering indledt i marts 2015.

Premieren på filmen blev udgivet i Hongkong den 16. december 2015 og officielt udgivet i Hong Kong, Australien, Taiwan, Singapore, Malaysia, New Zealand og Det Forenede Kongerige den 24. december 2015. Det vil senere blive udgivet i USA den 22. januar 2016.

Filmen er sat i 1959, da Ip Man ses afregning til sin lav profil liv i Hongkong efter årtiers hans kamp mod stridende rivaler og derefter japanske undertrykkere under Anden Verdenskrig.

Cast
Donnie Yen som Ip Man (葉 問)
Zhang Jin som Cheung Tin-chi (張 天 志)
Lynn Hung som Cheung Wing-sing (張永成)
Patrick Tam som Ma konge-sang (馬 鯨 笙)
Karena Ng som Miss Wong (黃 老師)
Kent Cheng som Fatso (肥 波)
Bryan Leung som Tin Ngo-san (田 傲 山)
Louis Cheung som Tsui Lik (徐 力)
Danny Chan som Bruce Lee (李小龍)
Mike Tyson som Frank

Udvikling
Donnie Yen udtrykt oprindeligt ingen interesse i at optræde i en tredje film, følelsen af, at “Fordi Ip Man 2 uomtvisteligt vil blive en klassiker, dygtiggørelsen den første. Jeg tror, ​​det er bedst at afslutte noget, når det er på perfektion, og efterlade en god hukommelse. ”

Yen senere erklærede, at efter Ip Man 2, at han ikke længere ville være involveret i en film baseret på Yip Man liv på grund af den over-mætning af emnet med mange forskellige filmselskaber begynder at producere Yip Man-relaterede film på grund af den succes Yens Ip Man film.

Mens både Yen og Raymond Wong var ikke oprindeligt opsat på at gøre en tredje Ip Man film, var instruktøren Wilson Yip udtrykt interesse i at gøre en, der ville sætte fokus på forholdet mellem Yip Man og Bruce Lee. Mens Ip Man 2 viser meget kort Lee som barn, Wilson Yip håbede at finde en passende skuespiller til at portrættere Lee som voksen for tredje rate.

I marts 2014 Variety announced at Ip Man 3 ville blive skudt i begyndelsen af ​​2015 og vil blive udgivet i 3D under kinesisk nytår dette år, med Wilson Yip, Yen, og Wong reprising deres hverv.

Støbning
I marts 2015 offentliggjorde The Hollywood Reporter, at Mike Tyson også ville spille en af hovedrollerne, som en gade fighter og en bygherre. De bemærkede også, at fordi holdet ikke kunne finde en skuespiller, der kunne skildre Bruce Lees intensitet på skærmen, besluttede de at bruge CGI til at skildre Lee.

I samme måned, Kris Storti, COO af Bruce Lee Enterprises (BLE), sagde, at BLE, som er eneejer af alle globale rettigheder vedrørende Lee, herunder hans navn, billede og lighed, var “rette chokeret” over Pegasus Motion Pictures ‘beslutning om at medtage Lee i deres film, som Storti sagde var “fuldstændig uautoriseret” af BLE. “For at angive det i utvetydige vendinger, BLE har til hensigt at søge alle retsmidler til rådighed for det til at stoppe Pegasus fra herunder computer-genereret version af Bruce Lee i Ip Man 3,” tilføjede han.

Pegasus hævdede imidlertid, at Bruce Lees bror Robert Lee, der arbejdede som konsulent på Ip Man 3, ejer immaterielle rettigheder Lee, en påstand, der blev afvist af BLE. Retssagen blev til sidst afgjort, med Bruce Lee optræder i filmen, portrætteret af Danny Chan Kwok-kwan, som tidligere havde portrætteret Lee i 2008 tv-serien, The Legend of Bruce Lee.

Donnie Yen erklærede, at Ip Man 3 kunne være hans sidste kampsport film. Yen besluttede at vende tilbage til rollen som Ip Man efter mange og nøje overvejelser. Efter nogen tid, er der udgivet flere ​​forskellige Ip Man-film af andre filmselskaber, og på grund af de mange fans og deres forventninger, har Donnie Yen erklæret, at dette vil være den endelige og sidste Ip Man film i trilogien. Under Ip Man 3´s pressekonference, erklærede Yen, at i en alder af 51, ville dette formentlig blive hans sidste kung fu film.

Lynn Hung, Simon Yam, og Louis Fan reprised deres roller fra de to første film. I november 2015 blev det afsløret på hjemmesiden for veteran komponist Kenji Kawai (der scorede filmen seriens to første film), at han er vendt tilbage til at arbejde på soundtracket til filmen seriens sidste rate.