Snapchat kommer ikke til Windowsphones

Der er rigtig mange kunder i windowsbiksen, som nok har bemærket at den utrolig populære app snapchat ikke er tilgængeligt i windowsstore, og der er intet der tyder på at den kommer til windows overhovedet.

En af grundende til at snapchatappen ikke skulle blive lavet til windows phone er, ifølge Ruby Huyn fra selve Softpedia, som har udviklet 3-partsapplikationen 6snap til windows phones styresystem og platform, at folkene bag den officielle applikation snapchat, skulle hade Microsoft.

Det er på twitters side at Ruby Huyn har ytret sig omkring snapchats skaberes følelser for Microsoft.

– “They don´t care 🙂 They hate everything about Microsoft, and will do everything to kill this firm.” skrev Ruby Huyn på sin twitterprofil.

Med til historien er at 6snap blev fjernet fra windowsplatformen, efter at selveste snapchat blokerede 3-parts applikationer af sikkerhedshensyn, udtalte de. Umiddelbart er det kun windowssystemet at snapchat pudser deres advokater på, da snapchat selvfølgelig stadig findes til både iOS og Androids styresystemer.

Snapchat ønsker ikke at kommentere på sagen, vi er dog mange som savner en officiel Snapchat app til windows phonen. Vi håber den før eller siden kommer, men det er der lige nu ikke noget der tyder på.