De mest anvendte myter omkring mobilopladning

Der er ligeså mange meninger om mobilopladning og at holde strøm længe på mobiltelefonen som der er mennesker på denne planet. Alle har hver deres måde at gøre tingene på, og de fleste mener at netop deres måde at oplade og aflade deres mobiltelefon eller smartphone er den helt rigtige og mest hensigtsfulde, for at forlænge din mobiltelefons batterilevetid.

Myte nummer 1: De uoriginale mobilladere ødelægger din smartphone
Sludder og vrøvl, der findes rigtig mange anerkendte producenter af mobiltilbehør som producere gode og godkendte mobilopladere til mobiltelefoner og smartphones af alle mærker, hvad enten det er en apple mobil eller Samsung, LG, Sony eller Huawei.

Problemet kan opstå hvis du bruger du helt billige kinesiske mobilopladere, de kan desværre futte din telefon af eller sætte ild i selve opladeren da der ingen kvalitetskontrol er med produceringen af disse ladere. Så hold dig væk fra disse, at spare 50 kr på den konto kan blive meget dyrt i sidste ende i form af ødelagt mobil eller i værste fald brand i dit hjem. Lad derfor aldrig din mobil op når du sover eller hvis du ikke er hjemme.

Myte nummer 2: Når du lader din mobiltelefon op, må du ikke bruge den
Endnu engang er det vrøvl af værste skuffe, selvfølgelig må du anvende din smartphone eller mobiltelefon selvom den sidder til opladning. Det anbefales faktisk af Apples egne eksperter at man har sin Laptop siddende i opladeren ved brug, det samme gælder mobiltelefonen. Benytter du en original oplader er der slet ingen problemer.

Myte nummer 3: Kør dit batteri helt ned på din mobiltelefon, og lad altid om natten
NEJ, dette bør du ikke gøre, i tilfælde at der SKULLE gå brand i selve opladeren, hvilket ER sket, også med originale ladere, så bør du aldrig oplade mens du sover, det kan være farligt at du sover under en brand. Din telefon har også godt af at blive opladt fra ca 30% strøm, så derfor bør du ikke køre den helt under 5%, dette er mere skadeligt for dit batteri, selvom det var sådan man mente i gamle dage at man skulle behandle sit batteri på sin telefon, især i de gode 90ére hvor mobiltelfonen rigtig fik fat i befolkningen og var til at betale.

Gode råd til at få din mobiltelefon til at holde længere strøm
Slå wifi, bluetooth fra, samt unødvendige opdateringer i baggrunden.
Har du en Android mobiltelefon, kan du slå strømsaver til inde i indstillinger. Har du en Apple Iphone kan du i indstillonger under batteri, slå strømsparing til, dermed undgår du processoren arbejder i baggrunden, mens din mobiltelefon er i dvale eller ikke i brug.
Genstart din telefon 1 gang om dagen, det rydder chachen på din smartphone, og gavner dit batteri at blive slukket og lukket helt ned.
Slå automatiske opdateringer fra, dette kunne være apps, mails, fotoprogrammer og podcasts. Husk altid at opdatere til nyeste software fra producenten, så din telefon altid er up to date.