Huawei vil slå Apple og Samsung

Samsung & Apple har længe siddet på tronen, når det kom til salg af de bedste og mest premium smartphones som kan købes for penge. Dette vil Huawei lave om på indenfor en periode på 2-5 år udtaler Huaweis administrerende direktør. Huawei er det kinesiske statsejet teleselskab, og deres salg af hovedsagligt mobiltelefoner eksploderede i 2015 med rekord salg for det kinesiske selskab.

Alene i 2015 steg Huaweis salg med hele 70% i omsætning, og dermed nåede elektronikfirmaet en svimlende omsætning på 20 milliarder dollars, eller omregnet til danske kr. 140 milliarder kroner.

Over den næste periode på 3-5 år vil de fleste producenter af mobiltelefoner og smartphones være bukket under for den kæmpe konkurrence der er på dette marked. Huawei mener de vil være en ud af 2-3 producenter som overlever konkurrencen.

Huaweis chef tror på de vil blive nummer 1 indenfor producering og salg af smartphones indenfor en kommende årrække..

Samsung og Apple sidder lige nu stærkt på tronen med markedsandele på godt og vel 24% til Samsung og 13,9% til Apple. Apple Inc. er i øvrigt stadig verdens mest værdifulde firma.