Apple går igang med at udvikle skærmteknologi

Apple vil gerne være meget mindre afhængige af andre skærmudbydere så som Samsung, LG, Philips mm. Derfor har Apple netop besluttet at de fremover selv laver og udvikler deres skærme til deres egne produkter. Disse produkter dækker selvfølgelig over de populære Macbooks, iphones, imacs, ipads, og deres thunderboltsskærme.

Apple skulle i al hemmelighed have ansat over 60 mennesker, til at arbejde næsten i døgndrift i et hemmeligt underground laboratorium i selveste Taiwan, hvor skærmteknologien skal udvikles og dernæst testes og forhåbentlig produceres.

Rygterne vil, at Apple arbejder på at gøre deres produkter tyndere, lettere og stærkere, og ikke mindst bedre. Skærmene skulle også være langt mere energieffektive, og dermed bruge blot en 1/4 del strøm af hvad deres nuværende skærme bruger. Dette vil betyder langt bedre batterilevetid på vores bærbare computere, iphones og på vores ipads. Dette falder naturligvis ikke i god jord hos Samsung, Sharp og hos Japan Displays, som har stået for en stor del af udvikligen, samt produceringen af skærme til apple, hvilket har betydet en enorm indtjening til disse firmaer. Men nu vil Apple altså stå på egne ben og dermed forhåbentlig tilføre deres firma endnu mere værdi.

Apple er verdens meste værdifulde firma. Samsung arbejder hårdt på at få denne placering, men det kræver hårdt arbejde, men det er selvfølgelig noget sydkoreanerne er kendt for. Lige nu er Samsung i øvrigt verdens største producent af de yderst populære OLED-skærme, som er ved at få deres indtog rundt omkring i verden. De er dog meget dyrere at producere end feks LCD-teknologien som er den Apple benytter sig af idag.