McLarens manglende fart begynder at gøre ondt

Formel 1 køreren Jenson Button har erkendt McLaren-Honda partnerskab manglende resultater denne Formel 1 sæson er nu begyndt at gøre ondt. Med knap og holdkammerat Fernando Alonso begge går på pension fra Singapore Grand Prix med gearkasse problemer, har McLaren nu indspillet fire dobbeltværelser pensioneringer i en enkelt F1 kampagne for første gang i 20 år. På et kredsløb, hvor holdet havde håb om at blive mere konkurrencedygtige, det kom væk tomhændet for 10. gang i 13 løb. “Det var en svær dag for os, en vanskelig weekend, “Button sagde. “Vi troede, vi ville være mere konkurrencedygtige, men vi var ikke.” Vi vil kigge over hvad vi gjorde, hvad vi skulle have gjort, og hvor vi kommer til at gå herfra, og ser frem til den næste weekend. “Men ja, det er såre en lille smule, og jeg tror for hele holdet er det svært.” De stadig gør en mega job – de presser flad ud i Woking og Japan, og det vil ikke stoppe. Det er bare vi ikke så hurtigt, bedre som vi gerne vil. “Det var et løb, hvor vi kunne have fået ind i point, men hver bil undtagen Manors kunne have fået ind i de punkter, hvis de var heldige, så det er ikke en stor nok target virkelig. ”

spurgte, hvor længe han kunne blive ved med at være tålmodig, 35-årige svarede: “Jeg ved det ikke, men jeg er ikke alene, det er en holdindsats.” Vi ved, det er ikke godt nok lige nu . Vi er bare nødt til at holde modet oppe. “Næste formel 1 grand prix er Hondas hjemme løb i Japan, og på eget testanlæg på Suzuka, hvor Button kender McLaren vil modtage stærk støtte i løbet af hvad der sandsynligvis vil være en anden hård formel 1 weekend givet til banens layout.

Der har også været stærk spekulationer om, at Button vil vælge det japanske GP weekend til at annoncere sin pensionering fra Formel 1. “Jeg føler fans vil være meget støttende,” tilføjede han. “De altid har været.” Jeg gik der med bilen [Honda] Jorden [i 2007], og de ​​var meget støttende. Det har været et hårdt år i år, men det er stadig ikke noget som det år. “Jeg ser frem til det. Jeg elsker altid Suzuka, selvom jeg tror ikke, det kommer til at være den bedste løb for os.” Men vi ‘ll få en masse støtte der, det er Hondas hjem kredsløb så godt, de ejer det, så jeg ser virkelig frem til denne støtte, og de ​​japanske fans er altid fantastisk når det kommer til formel 1. “Der er få steder, du går i verden, hvor du har et fuldt hus til et formel 1 løb, og du så ser frem til at se en fuld tribune og den støtte du får fra fansene. “Jeg tror, ​​hver chauffør ser frem til det, men især at køre for en japansk producent.”