Mercedes tester med 2016 motoren på Monza

Mercedes motor kunder kan ikke endnu drage fordel af den allernyeste specifikation af den dominerende tyske mercedesmotor. Forud for det italienske formel 1 grand prix, Mercedes afleveret i sine resterende 7 i sæson udvikling tokens og afsløret, hvad den italienske presse kalder det “super motorer”. Faktisk er afstanden til Ferrari og resten af ​​feltet efter fredag ​​ganske betydelig, da Red Bulls Dr. Helmut Marko sarkastisk: “Og det er ikke engang lørdag, hvor de skruer helt op for hestekræfterne.”

For så vidt angår Mercedes angår, er det allerede nu planlægger forude for 2016 med en eksperimentel motor. “Vi ønsker at se, hvilken retning vi skal til næste år,” boss Toto Wolff bekræftede på Speed ​​Week. “Og fordi der ikke er flere tests i år, vi nødt til at teste i løbet. Monza er derfor en del af vores udviklingsprogram.”

En bekymring, sagde han, er, at den opgraderede motor endnu ikke kan være helt skudsikre. “Vi kan ikke forvente en helt problemfri weekend,” siger Wolff. “Pålidelighed kunne være et problem. Men på et tidspunkt er vi nødt til at starte med testene.” Det kan være et godt argument for, hvorfor kunderne Force India, Lotus og Williams endnu at blive tilbudt den nyeste specifikation. “Vores kunder vil få den nye udvikling snarest muligt,” Wolff er citeret af Auto Motor und Sport.

Så mens det er alle plain-sejlads på motoren front for Mercedes, kan det samme ikke siges om rivaler Renault og Honda. Faktisk er både producenter nu gøre brug af den nye smuthul oprettes, når FIA sætte en grænse for, hvor meget chauffører kan blive straffet pr weekend for motor ændringer. McLaren-Honda begyndte den “fordobling op ‘på Spa, og nu Red Bull og Toro Rosso er angiveligt følger trop.

Forklare rationalet for at gøre flere motorer ændringer med et maksimum på en back-of-the-grid degradering, McLaren Eric Boullier fortalte den officielle F1 hjemmeside: “På numre som Spa eller Monza vi nødt til at bruge disse” jokere “, at» beskytte ‘de få løb, hvor vi ved, at vi kan være konkurrencedygtige. ”

Ifølge nogle, men den nye hul er blot at gøre en “farce” af kvalifikationen, som flere drivere tumble til bagsiden af ​​nettet. “Det er sandsynligt, at være en lang tid efter at kvalificere indtil det er klart, hvem der rent faktisk starter fra hvor på nettet. Det bliver fjollet nu,” sagde Helmut Uhl, korrespondent for Bild avis.