Red Bull: Ingen grund til at ændre vore kører lineup

Red Bull er allerede igang med at forberede deres 2016 formel 1 sæson, og det bliver med uændret kører lineup. “udtaler Team Chef Christian Horner.

De tidligere 4 dobbelte formel 1 verdensmestre, kører lige nu med Daniel Ricciardo og Russiske Daniil Kvyat i deres Red Bull racer, og de gør et fremragende stykke arbejde. Vi kan ikke se nogen grund til at ændre dette, da vi er meget tilfredse, og at vi går ind for et langtidsholdbart samarbejde. Det mener vi giver de bedste resultater på sigt.

Bare se da vi vandt 4 år i træk med Sebastian Vettel, eller da Michael Schumacher vandt med Ferrari! Stabilitet er nøgleordet her “udtaler Horner under SPA grand prix i Belgien.

Horner afslørede også at Daniel Ricciardo og Kvyat formentlig må tage placeringstraffe igen op til Monzas formel 1 grand prix om en uge, da de har set sig nødsaget til at udskifte Renaults powerunits. Vi regner ikke med et stærkt og godt resultat på Monza, det det er den hurtigste bane på kalenderen og en bane som virkelig kræver motorkraft på den lange langside.

Vi regner med et godt resultat igen, når vi rammer Singapore grand prix om et par uger. Denne bane er meget snørklet og med utrolig mange sving, hvilket passer rigtig godt til vores racer, da den er et aerodynamisk vidunder, men vi mangler poweren fra motoren i forhold til Mercedes. “afsluttede Horner.