Kimi er en dejlig og varm person bag lukkede døre

Kimi Raikkonen er en dejlig og varm person bag lukkede døre. Det udtaler hans kæreste Minttu Virtanen, som han lige har fået en søn med. Kimi er ellers kendt i verdenen for at være the Iceman, men Minttu insistere på at Kimi er det dejligste og mest følsomme menneske bag lukkede døre, langt væk fra pressens blitzende kameraer som Kimi aldrig har kunne fordrage. Kimi har altid hadet rampelyset som har været forbundet så voldsomt med hans Formel 1 verdensmesterskab i 2007! Kimi har og ER en af de mest populære formel 1 kører i hele paddocken, og han giver tit udtryk for at være en kold og arrogant person, men dette maner hans kæreste altså til jorden.

“Det tog en del tid før han stolede på mig” Siger Minttu på forsiden af seneste udgave af det finske livsstilsblad Kauneus og Terveys. “Kimi er meget mistroisk hvad angår folk, han spekulere altid på om de har reelle hensigter, eller om de er ude efter penge. Til sidst stolede Kimi på mig og bad mig quitte mit job og flytte fra Finland, hjem til ham i hans bolig i Schweiz hvor han holder til huse. Så jeg opsagde min stilling som Flystewardesse og flyttede.”

“Nu hvor Kimi og Jeg er blevet forældre til en lille dreng, så stråler Kimi mere end nogensinde, og vil gerne have flere børn. Stod det til Kimi så ville han have flere børn lige nu, men jeg vil gerne lige komme mig ovenpå denne graviditet, der er så mange negative bivirkninger ved en graviditet at jeg lige vil nyde vores søn først, før jeg kaster mig ud i endnu en. Dog er vi enige om at der ikke må gå for mange år, da vi ikke vil have for stor forskel i alder mellem vores børn.