Jenson Buttons F1 forberedelser er ikke påvirket af røveri

Jenson Button er tilbage på banen efter han i sidste weekend var udsat for et røveri. Button og hans kone, samt nogle venner var på Ferie i den franske by St Tropez, hvor indbrudstyve brød ind i deres lejede hus, hvor McLaren køreren og hans kone lå og sov.

Sidste forlydender er at Button er overbevist om at indbrudstyvene har brugt gas til at pacificere dem under deres tyvetogt, hvor Buttons kone bla fik stjålet sin forlovelsesring til intet mindre end en halv million kr. Gasen skulle være sprøjtet ind igennem aircondition anlægget og bedøvet både Jenson, hans kone og det vennepar som befandt sig i huset.

Button følte sig skidt tilpas dagen efter, og der er blevet taget blodprøver, så man kan få vished omkring de rent faktisk BLEV bedøvet og gasset, mens tyvene fik frit spil til at stjæle dyre smukker og genstande fra det lejet hus.

Men nu er Button tilbage på banen forud for Spa´s grand prix i Belgien i næste weekend. Den tidligere F1 verdensmester fra 2009 har løbet 10 km og cyklet mere end 100 km efter den uhyggelige oplevelse, og hans manager Richard Goddard udtaler: “Jensons forberedelser til næste formel 1 løb på spa banen, vil ikke blive påvirket af indbrudet i sidste weekend. Button er 100% klar til race.