Ecclestone gir grønt lys til formel 1 løb i Finland

Finland kunne nemt blive det næste land der får formel 1 løb på landkortet, og det kunne endda ske i nærmeste fremtid. Bernie Ecclestone ser gerne at man i Finland fik en slags gadeløb i byen Helsinki.

Rygter siger at Bernie Ecclestone havde samtaler under det ungarnske formel 1 grandprix med den tidligere kone af Robert Lappalainen, som i midt 90´erne promoverede DTM til den finske hovedstad. Ecclestone byder hjertelig velkommen til formel 1 i Helsinki og siger det kunne være “forfriskende” at få formel 1 til det land, som har opfostret så mange formel 1 verdensmestre og Rally verdensmestre, og som i det hele taget har stor tradition indenfor motorsport.

Dog sætter byen Borgmester af Helsinki lidt foden på bremsen og udtaler: “Jeg har aldrig været til et formel 1 grand prix, men at dømme fra hvad man kan se på tv når der køres F1 rundt omkring i verden, så virker det til et meget ambitiøst projekt, som bliver meget svært at realisere i gaderne i Helsinki, jeg tror ikke på det projekt desværre.

Bernie Ecclestone tager dog situationen med ro og udtaler “Jeg har arrangeret og organiseret formel 1 hele verden over, Helsinki i Finland er ikke sværere end feks. Singapore GP.”