Mika Hakkinen støtter Michael Schumacher

Den tidligere dobbelte formel 1 verdensmester fra 1998 og 1999 Mika Hakkinen har meldt sig under fanerne og vil støtte og hjælpe sin gamle formel 1 kollega Michael Schumacher. Michael Schumacher kom som sagt slemt til skade efter en skiulykke i December måned 2013 hvor han stod på ski, sammen med sin søn Mick.

Schumacher var kørt off pist, hvorefter han er faldet og slået hovedet slemt ind i flere store sten, hvilket smadret hans styrthjelm fuldstændig og efterlod Michael med en slem hjerneskade der har gjort han lå i koma i næsten et år før han til sidst blev taget ud af den. Michaels tilstand var i flere måneder yderst kritisk og han var meget tæt på at dø, derfor blev han lagt i kunstigt koma fordi trykket i hans hjerne var meget stort.

Siden ulykken har man ikke hørt meget fra schumacher-lejren og vi håber da at intet nyt er godt nyt, men Michael Schumachers tilstand skulle eftersigende være stabil og han skulle være igang med et større genoptræningsforløb, men ingen ved hvordan det står til andet end hans nærmeste og hans private hold af læger, sygeplejersker, ergo og fysioterapeuter. Ingen ved reelt om Schumacher kan tale, gå eller stå.

Med alt dette melder hans gode ven og tidligere formel 1 konkurrent sig på banen og tilbyder sin opbakning til sin gode tyske ven. Hakkinen har eftersigende sendt et brev til Schumacher, hvor i der står

“Din ulykke er blot en ny udfordring. Du er nødt til at kæmpe HÅRDT for at komme tilbage, fuldstændig som du gjorde på formel 1 banen hvor vi konkurrerede benhårdt om at være den bedste.”

“Som du ved, havde jeg selv en meget slem ulykke tilbage i 90´erne, men jeg overlevede med hjælp fra min familie og venner, samt professionel hjælp, som alle støttede, behandlede og hjalp mig igennem denne svære tid jeg var midt i, jeg svævede mellem liv og død, men genvandt min førlighed og kom stærkt tilbage. Jeg kender dig Michael, og er der noget du kan, så er det at kæmpe og komme tilbage endnu stærkere, og det er jeg slet ikke i tvivl om at du gør.”

“Prøv ikke at slå tiden, som du gjorde tidligere, da du ikke behøver at sætte bedste tid i denne kamp! Du har alt den tid du skal bruge for at komme tilbage.”

Ta det roligt min ven
Mika