Max Verstappen: Jeg gider ikke høre på alt deres kritik

Den unge formel 1 løve Max Verstappen har taget formel 1 cirkusset med storm og er blevet kaldt den næste Ayrton Senna for hans fanden i voldskhed på banen. Han er ikke gammel nok til at køre i en personbil, men ligger alligevel og kører i verdens mest fornemeste motorsports klasse – Formel 1!

Max Verstappen holder fokus på banen, og gider ikke hører på kritikkere i form af Felipe Massa som stadig kritisere ham som farlig på banen efter han tilbage under Monacos Grand Prix kørte formel 1 kollegaen Romain Grosjean af banen, for enden af start/mål langsiden.

Max Verstappen udtaler:” Jeg tror de kørere som kritisere mig, selv har gjort noget der var ligeså slemt som mit crash eller det der var værre, jeg fokusere bare på mit eget, og lader dem snakke hvis de vil det, men måske skulle Massa fokusere på at køre race for sit team i stedet for at snakke om mig hele tiden, han må være Jaloux eller noget”

Max Verstappen og Carlos Sainz jr kører for Red Bulls “junior” team Torro Rosso, og de har begge leveret indsatser der er udover det sædvanlige og mere end godkendte præstationer! Torro Rosso er næppe kendt for at være et top team, men har i år præsteret i flere løb at sætte pres under de store fabriksteam, men har lidt under den svage og underpræsteret Renault motor, som er brændt sammen i tide og utide.

Max er blevet spurgt om han synes det er frustrerende og irriterende at hans Renaultmotor ikke kan stå distancen, og til dette svarer Verstappen “Ja til tider er det pænt irriterende og enormt frustrerende, men vi kæmper som et team og vi arbejder benhårdt på at forbedre vores bil. Sådan er motorsport, og vi er ikke det første team det er sket for. Se blot på McLaren Honda lige nu! Et team som har vundet mange VM titler og løb, og som nu pludselig slås om bundplaceringer, ting tager tid, og især i formel 1 ændrer tingene sig ikke bare over en nat desværre.

Verstappen bliver spurgt om hvor hans team ville være hvis de kørte med de super hurtige og pålidelige motorere? “Vi ville helt sikkert kæmpe mod Ferrari, om den sidste plads på podiet, efter de 2 Mercedes´er som bliver kørt af Lewis Hamilton og Nico Rosberg.