Massa: Verstappen har intet lært fra Monacos GP

Felipe Massa langer hårdt ud med riven igen efter sin unge formel 1 kollega Max Verstappen, som der kørte voldsomt af banen under Monaco´s grand prix, da han bragede op i bagenden af Romain Grosjeans formel 1 racer, og ramte barrieren med stor kraft, eller over 200 km/t.

Felipe beskylder den unge Max for ikke at have håndteret den pågældende situation professionelt

Felipe udtaler: ” Hvis det var mig som var 17 år og havde lavet det nummer som Max lavede på Grosjean, så havde jeg undskyldt overfor Lotusteamet og til Romain Grosjean, jeg havde sagt at det var min fejl og at jeg ville prøve at tage ved lære så den slags ikke ville gentage sig igen. Men det var ikke hvad Max gjorde, i stedet skulle han og hans far Jos Verstappen (tidligere formel 1 kører) ud og diskutere i medierne og argumentere for at det Max gjorde blot var det man kalder “racing incident” Jeg tvivler stærkt på at Max overhovedet har lært noget fra denne ulykke som kunne have endt frygtelig galt.

“Max var heldig han ikke endte med at komme galt afsted, eller at Romain gjorde.”

Max Verstappen svarer igen på Felipe Massas kritik og siger provokerende ” Var der egentlig nogen der overværede det Canadiske Grand Prix?” Med dette henviser den unge formel 1 aspirant Max til ulykken som Felipe Massa forårsagede, da han på sidste omgang bragede ind i en formel 1 kollega, da han blev lidt for ivrig i at tage sejren, det endte galt, og felipe kunne ikke nå at bremse, så han kørte sig selv og sin kollega af banen i høj fart.

Meget kan man sige, men den unge Max er en modig ung mand, han viger ikke for noget, kører stærkt som bare fanden, og tager ikke de “store” drenge seriøst når de påpeger hans fejl!