Maldonado føler sig undervurderet i F1

Pastor Maldonando mener at hans dårlige ry i Formel 1 skyldes f1 journalisterne som hungrer efter formel 1 nyheder. Maldonado er ofte kritiseret som den rigeste formel 1 kører som har betalt for sit sæde, det kommer af at han har en af verdens rigeste sponsorer med sig til sit F1 team, udover det, har han få tilnavnet Crashdonado grundet hans utrolig mange uheld og afkørsler på banen.

Maldonado bliver spurgt om hvad Brazils Globo synes omkring ham og hans person i formel 1. “I formel 1 idag, er det svært at finde nyheder at skrive om, det er stort set de samme kører der altid bliver skrevet om, og det er dem der holder i 1 række og 2 række, måske 3 også. Det er ikke som for 15 år siden, hvor der var langt mere race og flere kampe ned igennem rækkerne, dengang var der mere at skrive om end idag. Det betyder at journalisterne søger nyheder i F1 hvor der reelt ingen er, og så kommer der tit historier som er ligegyldige og mangler indhold.”

Maldonado bliver spurgt ind til omkring hans enorme og stærke pengesponsor i form af PDVSA, til dette tilføjer Pastor “Det var ikke kun mig de sponsorerede, men en hel gruppe af kørere af forskellige kørere, lidt ligesom Red Bulls ungdoms udviklingsprogram, hvor de fører unge kørere hele vejen op igennem alle de små klasser før de er klar til den ypperste klasse Formel 1!”

“Heldigvis kom jeg i formel 1, men en masse andre, fejlede desværre ved ikke at levere de resultater det krævede for at være hvor jeg er. Allerførst var det et kæmpe pres at være betalingskører, men jeg lærte at leve med det og bare gøre mit til at bevise at jeg hører til her, og ikke kun grundet de penge jeg kommer med til teamet for mit sæde. Jeg fandt ud af at det er ikke hvem som helst som kan vinde et Formel 1 løb uden at have den bedste bil.”

“Idag føler jeg mig overset og undervurderet i formel 1. Men det er kun fordi jeg ikke har den rigtige bil der tillader mig at vise mit talent. Der er massere af kører som ikke fortjener at være i formel 1, men jeg synes jeg har demonstreret at jeg fortjener mit sæde og en lang F1 karriere.”

Spurgt om han kunne vinde i en Mercedes F1 racer svarer Maldonado. “Hvis jeg sad i én af Mercedes teamets biler, så ville jeg kæmpe med om sejren hver eneste weekend, det kan jeg godt garantere”

Lige nu er Maldonado under pres fra sin Teamchef hos Lotus, da han ønsker bedre performance og bedre resultater. Fremtiden er ikke sikker hos Lotus og hver weekend er en slags eksamen, kan man godt sige, men så længe de tiltrængte sponsorkroner vælter ind hos Lotusteamet kan Maldonado formentlig godt føle sig sikker, da Lotus slet ikke har samme budget til at udvikle deres bil som Ferrari, Mercedes, Red bull, McLaren Honda og Williams.