McLaren Honda afviser at Stoffel Vandoorne afløser Button i 2016

Det formel 1 rygte som tidligere er blevet spredt på nettet som en steppebrand, bekræfter McLaren at det er usandt!

Rygtet er startet af et italiensk motorsportsmedie, som påstod at Stoffel Vandoorne ville erstatte eksverdensmesteren fra 2009 Jenson Button, og at det skulle ske fra 2016! Hvis det rygte skulle være sandt, så ville Kevin Magnussens talent og chancer i F1 være spildt, og det ville vi danskere kunne have takket McLaren for.

Nu kommer McLaren dog på banen efter rygtet har smedet igennem paddocken og i alle de store F1 medier. Og McLarens pressechef meddeler at historie og rygtet ikke er sandt “Der kommer ingen kører-nyheder eller offentliggørelse omkring drivers-lineup på SPA i Belgien om en uge”

“Vi vil tværtimod diskutere og melde ud hvem vore kører-lineup er når tiden er rigtig og når vi ved med sikkerhed hvem der kører for os, og ikke før, så alle rygter der har floreret indtil videre kan vi allerede mane til jorden nu.

Om rygtet er startet fordi Stoffel Vandoorne er Belgier og næste Formel 1 løb netop køres på SPA i Belgien ved McLaren ikke. Der er stadig 9 løb tilbage af Formel 1 kalenderen og det vil måske også være for tidligt at give Jenson en fyreseddel, dog vil de fleste nok have det bedre med en hurtigere afklaring end sidste år, hvor McLaren først ved juletid besluttede at vrage Kevin Magnussen til fordel for Briten Jenson Button.

Jenson Button har været sat i spil hos Williams for at erstatte Valterri Bottas som angiveligt skulle erstatte Landsmanden Kimi Raikkonen hos Ferrari. Men Button har også været i spil til et helt andet job end Formel 1, og det er som den nye programvært på det super populære motorsportsprogram fra England Top Gear, hvor han skulle erstatte den fyrede Jeremy Clarkson, som angiveligt blev fyret efter at have overfaldet end Kollega bag kameraet.

En ting er sikkert, hvis Button beslutter sig for at hænge formel 1 hjelmen på hylden og blive tv-vært, så vil Top Gear helt sikkert øge deres seer med 25% vurdere vi! Jenson Button er en utrolig vellidt, og populær sportsmand i England og også i Japan, da han jo som sagt vandt sit første Formel 1 verdensmesterskab for Brawn (hondabil) og har en Japansk model kæreste Jessica Michibata.