Jenson Button bliver afløst af Stoffel Vandoorne i 2016 hos McLaren Honda

Kilder med indsigt viden hos det engelske team McLaren Honda meddeler nu at Jenson Button er på vej ud af teamet efter 2015 sæsonen! Hans erstatning bliver den unge debutant Stoffel Vandoorne. Det er dårlige nyheder for os danskere som desværre nok må se Kevin Magnussen langsomt glide ud af Formel 1, medmindre andre team viser interesse for den hurtige dansker. Williams har været et godt bud, men der snakkes også om at Button skal til williams og slutte sin karriere af der hvor han startede tilbage i 2000.

Magnussen har ellers slået fast i Renault 3,5 at han var/er hurtigere end Stoffel ved at vinde suverænt i 2013, men det sidste nye er desværre at McLaren annoncere det efter Spa grand prixet i belgien om en uges tid!

En ting er rygter, en anden ting er rygter med hold i, vi håber selvfølgelig på at det ikke holder stik og at Kevin Magnussen får Jenson´s sæde i 2016. Måske ved siden af Stoffel i den anden McLaren Honda racer som erstatter en Alonso som er træt af at være bundprop og skifter til Le Mans serien ligesom Mark Weber gjorde det.