Ronnis Dennis presser på for at få kontrollen over McLaren

Ron Dennis (McLaren chef) har indtil slutningen af denne sæson til at få størstedelen af kontrollen over McLaren. Det er for kort tid siden blevet rapporteret at Ron Dennis prøver at overtage 50% af aktierne som ejes af Bahrains statslige investeringsfond.

Men ifølge pålidelige kilder har Ron Dennis kun resten af sæsonen til at skaffe de penge, der kan sikre ham den fulde aktiemajoritet i hans gamle britiske formel 1 team McLaren.

Flere kilder melder at Honda skulle være interesseret i at “låne” Ron Dennis pengene, med andre ord køber Honda sig dermed ind i McLaren, men dette er langt fra bekræftet.

Ron Dennis ønsker ikke at udtale sig til pressen.

Vi følger sagen tæt… Hvis det skulle gå i opfyldelse at Ron Dennis får den fulde majoritet tilbage, kan det bane vej tilbage for vores egen danske Kevin Magnussen. Det er ingen hemmelighed at Ron Dennis kæledække er Kevin Magnussen og at han har sponsoreret ham siden han var blot 13 år gammel. Ron Dennis kæmpede også en brav kamp for at Kevin skulle beholde sit sæde til 2015 sæsonen, men Honda og de statsejet aktier i McLaren hos Bahrain selskabet, satte foden i klemme og insisterede på at McLaren fik en “stjerne” kører i form af Alonso som rundt regnes for at være den bedste formel 1 kører i feltet lige nu.