Ferrari er tippet til at beholde Raikkonen

Ferrari kommer muligvis med en overraskelse og pressemeddelelse angående eksverdensmesteren Kimi Raikkonen til Monzas GP. Flere italienske medier, menes at Kimi også fortsætter for den stejlende hingst i 2016.

Eftersigende skulle Williams allerede have sikret sig en lukrativ aftale med den anden hurtige finne i feltet, Valterri Bottas.

Bottas Udtaler: “Ja der har været en del irriterende rygter omkring hvor jeg kører til næste år, jeg ingen kommentarer andet end at jeg agter at gøre mit job, som er at køre formel 1 for williams. “Til et sponsor arrangement siger bottas “Det er ikke fair overfor Williams eller Kimi at starte disse rygter, så lad os nu bare vente og se hvad der sker.

De seneste rygter lyder på at ferrari planlægger at annoncere en ny aftale for Kimi Raikkonen og også en forlængelse af den tekniske direktør James Allison.