Dem der sagde Formel 1 var kedeligt ser dumme ud nu

Dem der sagde formel 1 var kedeligt ser dumme ud nu!

Med disse ord skruer den tidligere formel 1 verdensmester Niki Lauda bissen på overfor de kritikere som har lagt formel 1 for had i den sidste tid grundet den manglende spænding i F1 (Læs, Mercedes dominans)

Team Chef for Mercedes Toto Wolf, anderkendte at det var et fremragende racerløb for formel 1! Men jokede samtidig overfor reporterne “Nu må jeg låse mig inde på WC´et og græde.”

Mercedes køreren og nuværende verdensmester Lewis Hamilton sagde at det var hans værste performance siden Fuji løbet i 2008 i Japan. Han undskyldte længe inden det ternede flag under Ungarns Grand Prix over sin teamradio.

Lewis nægtede at hans dårlige kørsel skulle have haft inflydelse af Jules Bianchis død, kulminationen af dette var at Jules forældre deltog på gridden inden starten gik i eet minuts stilhed for at ære deres døde søn, som omkom efter et formel 1 crash på Suzuka banen tilbage i oktober 2014. Jules døde 9 dage før ungarns grand prix, efter at have ligget i koma lige siden uheldet.