Carlos Sainz den mest overhalet kører på gridden

Carlos Sainz har fået en kedelig rekord, han er den mest overhalet kører på gridden i 2015. Den ellers utrolig talentfulde og populære formel 1 kører, er blevet overhalet 32 gange indtil videre, det er mere end nogen anden kører i feltet.

“Jeg er ikke helt sikker på jeg er stolt af den rekord griner Carlos Sainz jr, da han bliver interviewet. “Vi er som regel altid gode i kvalifikationen, men mangler desværre power i løbene til at kunne bibeholde vores kvalplaceringer.

Med til historien hører også at Sainz også er rangeret i top 4 som den kører der har overhalet flest i 2015 sæsonen. “Det hjælper da lidt på statistikken griner Sainz.

Torro Rosso bossen Franz Tost siger, at han ikke bare er glad for at have Carlos Sainz Jr på sit hold, han er også meget tilfreds med den unge debutant Max Verstappen (Søn af tidligere Formel 1 kører Jos Verstappen) Max Verstappen har rekorden som den yngste formel 1 kører nogensinde.

Max Verstappen signede allerede op med Torro Rosso som 16 årig og kørte sit første GP som 17 årige. Mange skeptikere var ude med riven og syntes det var alt alt for tidligt at lade en “dreng” kører i verdens hurtigste motorsport, men disse ord er blevet gjort til skamme, da Verstappen har kørt topplaceringer hjem i en underlegen vogn, og bevist at han bestemt har en fremtid i Formel 1.