Bernie Ecclestone: Rosberg skal redde sæsonen

Bernie Ecclestone udtaler at Nico Rosberg er manden der skal redde denne formel 1 sæson fra at blive en lang og kedelig affære. Rosberg er formentlig den eneste der reelt kan true Hamiltons dominans i øjeblikket.

“Formel 1 har før været “kedeligt” fordi et team har været overlegent i forhold til resten af feltet. Vi kan blot gå tilbage til Senna/Prost tiden da de begge kørte for McLaren Honda. INGEN kunne true McLaren Honda raceren, og den vandt 15 løb ud af 16. De var deres egen værste fjende, men formel 1 var spændende da man vidste at begge kørere, kørte med livet som indsats for at vinde mesterskabet.

Senna gik så langt flere gange i jagten på guldet, at han satte sin egen teamkammerat af flere gange, endda også i en VM finale på Suzuka banen i Japan. Men det var kræs for fansene, og de lugtede blod og drama og elskede rivaliseringen.

Denne rivalisering håber fansene af formel 1 at Rosberg kan skabe imod Hamilton, men det kræver at han begynder at speede op, for lige nu virker Hamilton som en mand der har overtaget både på banen og i det psykiske aspekt. Hamilton viser dette ved at have taget polepositions ud og 10 mulige, så Rosberg har virkelig fået sin sag for i år.