Sebastian Vettel og Ferrari vil gøre det umulige

Sebastian Vettel og Ferrari sigter efter at gøre det umulige og slå de utrolige stærke tyske konkurrenter af pinden, fra Mercedes. “Dette bliver ikke let, men vi tror på det, vi har et godt hold, og vi kommer med store opgraderinger til de næste par løb.

Den tyske 4 dobbelte eksverdensmester Sebastian Vettel er 42 point efter den førende i dette års mesterskab.

“Der er stadig meget arbejde foran os, hvis vi skal fange og køre forbi Mercedes, og især Lewis Hamilton, som igen i år har vist sig meget stærk, og en del hurtigere end sin Teamkammerat Nico Rosberg.

“Vi vil forsøge ALT og prøve at gøre det umulige muligt! Den bedste måde vi kan gøre det på, er at bevare roen, og gøre vores allerbedste, og så se hvor langt det bringer os.

Ferrari startede 2015 sæsonen godt ud ved at sikre sig podiumplacering i 1 løb i Australiens Grand Prix og derefter vinde Malaysia´s Grand prix i 2 løb. Kimi Raikkonen sluttede nummer 2 i det 4 løb i Bahrain mellem Hamilton og Nico Rosberg.

Herefter ramte Ferrari lidt en dårlig stime, hvor de især under Silverstones grand prix blev kørt agterud af de britiske tidligere mestre Williams. Det var dog kun heldigt at Vettel sluttede foran Williams i dette GP, da det begyndte at regne fejlede Bottas og Massa, og vettel som er kendt for at være ekstrem hurtig i regnvejr (vandt sit første GP i en underlegen Torro Rosso på Monza i regnvejr) samt med snedig strategi, smuttede han forbi Williams og sluttede lige bag Hamilton og Rosberg.

James Allison, ferraris tekniske direktør siger: “Vi kørte lidt low performance i et par race, inden Vettel igen sejrede i Ungarns GP, denne bonus var meget velkommen, og det har givet hele holdet og teamet fornyet og ekstra motivation til at kunne vinde VM titlen.

“Det er umuligt at vi kan bibeholde den speed foran Mercedes i resten af sæsonen, men vi kommer med kæmpe opgraderinger til næste løb, der håber vi at vi kan fange Mercedes.

Ferrari´s TeamChef Maurizio Arrivabene har udtalt: “Vi forventede at der skulle kæmpes hele sæsonen, men indrømmer at Mercedes bliver utrolig svære at slå.

“Mercedes er det stærkeste team på gridden lige nu, det indrømmer jeg. Mercedes er god på alle baner og i alle sving, både i tør og regnvejr. Vi forventer at have gode og dårlige løb igennem sæsonen, men den retning teamet og holdet bevæger sig i, ser rigtig god ud.

“I begyndelsen af sæsonen var afstanden til Mercedes ret stor, så var vi tæt på at kunne hente dem, og så stak de af endnu engang.

Niki Lauda, som vandt formel 1 verdensmesterskabet for ferrari tilbage i 1975 og 1977, har bebrejdet ferrari´s manglende præstationer og konkurrence, når han er blevet konfronteret med beskyldninger omkring at Mercedes dominans gør Formel 1 kedeligt at se på.

“Hvordan er det lige Mercedes skyld, at Ferrari fedter rundt med spaghetti i stedet for at forbedre deres bil på banen? Udtalte Lauda.

Efter løbet i Ungarn udtalte Arrivabene: “Jeg er italiener, men kan ikke lide spaghetti, jeg foretrækker Pizza Arrabiatta – det betyder vred (krydret) pizza. Dette er min favoritspise.