Ferrari rygte forstyrrer Valterri Bottas

Valterri Bottas udtaler at alle de spekulationer omkring hans skifte fra Williams til Ferrari er forstyrrende. “Mit eneste fokus lige nu er at vinde mit første formel 1 løb for min nuværende arbejdsgiver Williams!…

Den 25 årige finne er udset af flere medier til at udskifte landsmanden kimi raikkonen hos Ferrari. Men Bottas som kører sin 3 sæson for Williams har ikke noget til overs for disse rygter, da han lige nu bare vil fokusere på at køre racerløb. “Vi VED vi har bilen til at vinde racerløb, og lige nu kan vi endda køre op eller forbi ferrari, selvom vi ikke har vundet, vil jeg tilskrive det mere som held at Ferrari har vundet foran os.

“Så snart man sidder i bilen, så tænker man ikke på de rygter der hele tiden florere i medierne og paddocken omkring min situation hos Williams. Der er intet andet der tæller end at køre race, men det klart når man ikke er ude til løbene så tænker man på det, og det er ret forstyrrende til tider, da jeg hele tiden bliver spurgt ind til det.

Mercedes har indtil videre været dominerende i sådan en grad at man har svært ved at pege på andre vindere, kun uheld, regnvejr og andre ting kan vende op og ned på tingene.

Mercedes-Køreren Lewis Hamilton har vundet 5 løb ud af 10 mulige, og han har taget 9 pole-positions ud af 10 mulige, en utrolig flot bedrift, som også viser at Lewis lige nu hviler utrolig meget i sig selv, tror på sine egne evner, og har en bil der virker uovervindelig. Hans holdkammerat må også have det svært ved at have så stærk en teamkammerat (læs modstander)

Mercedes er virkelig stærke lige nu, men i ungarn viste de tegn på svaghed, og det udnyttede Ferrari, og havde det ikke været for Kimi´s motorproblemer, så havde de sluttet som nr 1 og 2. Dette er ikke sket siden 2010 for det gamle stolte team som har været med lige siden Formel 1´s spæde start i 1950.

Bottas udtaler “Man skal aldrig sige aldrig, vi sigter stadig efter at vinde løb. De har en virkelig hurtig bil (mercedes) men alting kan ske i Formel 1 og motorsport.

“Vi er nødt til at tro på egne evner og tage de chancer og muligheder som viser sig, det kunne sagtens ske denne sæson.