McLaren Hondas sæson starter nu

Honda tror på at med double point placeringen i Ungarns GP, har signaleret at nu starter deres formel 1 sæson, og de tror på yderligere fremgang de næste par løb.

Honda slog sig jo sammen med det legendariske britiske team (som de har vundet så meget med) sidste år og har været rigtig meget i søgelyset i år for deres manglende pålidelighed og performance. Bilerne har simpelthen ikke kunne gennemføre og er udgået langt mere end de er gennemført.

Arai fra honda udtaler “Pålideligheden har været vores problem, vi har været tvunget til at skrue vores motorer ned for at kunne undgå motornedbrud, så på de baggrund har vi manglet 150 heste i forhold til Mercedes, og det kan mærkes på en hel omgang i Formel 1.

“Vi fik 2 biler i mål med Alonso´s placering som nr 5 og Button´s 9 plads, dette er McLaren Honda´s bedste placering efter vi har genoptaget samarbejdet igen.

“Lørdag udgik Alonso jo af kvalifikation med tekniske problemer, så at vi kunne slutte på en 5 plads, viser jo hvilken fantastisk og god kører Alonso er, og vi er glade for at han ville skrive kontrakt med os.

“Over hele race weekenden havde vi nogle rigtig fine motordata, dog lige med undtagelse af det ene problem som ramte Alonso´s racer.

“Vores mål er helt klart at stå øverst på skamlen igen og vinde verdensmesterskabet, og vi er slet ikke i tvivl om at det nok skal ske igen, vi arbejder ben hårdt dag og nat, året rundt. Vi holder ikke ferie, vi har haft lidt fridage med god sommer, men ingen ferie, vi jagter vores mål, og presser hårdt på.