Essentielle Jensen Button

Jenson Button har set det hele i sine 16 år i formel 1 hvor han har konkurreret på allerhøjeste plan indenfor motorsport. Men hvilke essentielle kvaliteter mener han er nødvendige for at få succes i denne benhårde sport.

Jenson afslører sine hemmeligheder her

Hvad er essentielle kvaliteter på en god formel 1 team kammerat

Jenson Button: Erfaring, åbenhed, og fart. Jeg elsker en god konkurrence. Et godt grin er så forfærdelig overvurderet.

Hvad er dine pre-race rutiner?

Jenson Button: God sund mad, en god gang massage fra min fys, det gør mig klar til race.

Hvad er de essentielle ingredienser på en god bytur?

Jenson Button: Normalt er alkohol en god del af det 😉 Men gode venner og godt selskab, er nok det vigtigste for at have en god fest, mennesker du virkelig ønsker at tilbringe tid sammen med.

Hvad er de mest essentielle ting du har i dit kørerrum/motorhome ved et racerløb?

Jenson Button: En god seng at sove i. Et køleskab der er proppet med alle de lækre ting jeg godt kan lide at proppe indenbords 😉 Masser af nødder. Jeg spiser rigtig mange nødder til frokost, så nødder for mig er rigtig vigtige, og så lige Game Of Thrones serien, det må vist være det!

Hvad er de mest essentielle engredienser du skal have i dit køleskab?

Jenson Button: Neutral yoghurt, friske bær, og ÆG, æg kan man bruge til mange forskellige ting, omelet, røræg, blødkogte æg you name it. Normalt har jeg kun frokost i mit køleskab, ellers spiser jeg tit ude på gode restauranter med min kone.

Hvad er essentielle kvaliteter for en kæreste/Kone?

Jenson Button: Helt klart min kone, hun har alle de rigtige kvaliteter en kvinde bør have i mine øjne. Resten er privat 😉

Hvad er dit bedste tip til at undgå stress i lufthavnene?

Jenson Button: Flyv med privatfly!

Hvad er kvaliteterne på en god formel 1 kører?

Jenson Button: Uha, der er mange! Jeg tror at alle kørere på gridden har en speciel vilje indenfor motorsport. Jeg vil sige at en af de vigtigste kvaliteter er viljen til at LÆRE og udvikle sig som kører, at være formel 1 kører idag kræver at man kan udvikle sig og forstå bilen. S husk, Keep Learning – never stop!

Hvad er bedst når man skal køle ned efter et godt formel 1 løb?

Jenson Button: Et godt glas rødvin, det kunne være en fransk eller italiensk. En god flaske Tuscan rødvin, er super lækker!

Hvad er kvaliteterne på en god racerbane?

Jenson Button: Den skal være hurtig, flydende, og med sving som du er nødt til at tage chancer i! Suzuka er normalt en drømmebane.

Hvilken app er din vigtigste på din smartphone?

Jenson Button: Strava! Det er den jeg bruger til min træning. Det er en løbe og cykel GPS tracker.

Hvad er for dig en god teamchef?

Jenson Button: Han skal være en stærk chef rent mentalt, især når man som nu, er inde i modvind. Og så skal han kunne forstå de folk som arbejder for ham! Eric Boullier er rigtig god til det!

Hvilke krav har du som et must på et hotel?

Jenson Button: En god kaffemaskine! En hård seng, jeg hader bløde senge, og så et dejligt varmt bad!

Hvilket formel 1 løb bør enhver formel 1 fan opleve live?

Jenson Button: Selvfølgelig det britiske Grand Prix – Silverstone.

Hvad er engredienserne på en god nats søvn?

Jenson Button: For mig, er det en god hård træning, og så sover jeg som en lille baby.

Hvad skal du have med når du rejser?

Jenson Button: Mit pas, en god bog, og en øjemaske til når jeg skal sove.

Hvad får dig op om morgenen?

Jenson Button: Et vækkeur. For at være ærlig, så ville jeg elske at vågne op til dagslyset, men jeg er vildt doven og elsker at sove længe, så jeg kæmper tit om morgenen med at komme ud af sengen. Jeg prøver at sove max 8 timer om dagen, da det ikke er sundt at sove for meget (eller for lidt) Du kan tage på i vægt når du sover for meget, da man ikke forbrænder ligeså meget som når man er oppe og aktiv.

Hvilket sving i formel 1 er det fedeste?

Jenson Button: Copse på Silverstone, og Eau Rouge på Spa banen i Belgien. Når du rammer disse sving rigtigt, så svæver man på den vildeste sky!

Hvilken sport dyrker du for at holde dig i topform i F1?

Jenson Button: Cykling, Svømning og løb, i den rækkefølge, jeg er et udendørsmenneske og elsker cykling i bjergene!

Hvilke personlige kvaliteter er essentielle for at få succes i F1?

Jenson Button: Lad være med at stol på for mange mennesker? (griner) Formel 1 er så meget anderledes end andre sportsgrene så som Fodbold, Tennis og Golf. I formel 1 ændrer reglerne sig hele tiden permanent og det skal du være klar til at omstille dig på.

Hvilke tips har du til dem der gerne vil være formel 1 kørere?

Jenson Button: Køb en Fodbold eller en tennisketcher, det er langt billigere og reglerne ændrer sig ikke (griner højt)