Sebastian Vettel Q&A:

Q: Sebastian, Jules Bianchi er i alles tanker i denne weekend. Du dedikerede din sejr med Ferrari til ham og hans familie. Hvad husker du om ham?

Sebastian Vettel: Jaa, jeg kendte ham faktisk ikke så godt, men en ting jeg altid vil huske, så er det hvor stærkt han kunne køre, og KØRTE under set Japanske grand prix, hvor han desværre også mistede livet. Han var en utrolig vellidt person, et kæmpe motorsportstalent og så var han utrolig stærk.

Q: Denne løbsweekend, markere at vi nu er halvvejs igennem formel 1 sæsonen. Kan du beskrive din tid hos Ferrari?

SV: Eet ord: fænomenalt! Starten til første løb i Australien endte jeg på podiet i mit første race for Ferrari, og allerede i 2 løb i Malaysia vandt vi og kom øverst på skamlen. Det var så vildt at opleve med italienerne og Ferrari. Nu her før sommerpausen, kan alle folk forhåbentlig have sejren i baghovedet og få slappet lidt af, så vi kan komme tilbage endnu stærkere og udfordre Mercedes om kampen om mesterskabet, vi glæder os allerede til næste løb.

Q: Men inden dette løb, var Ferrari så ikke inde i en krise?

SV:Hvilken krise?

Q: kan du fortælle os hvordan denne løbsweekend spillede ud til jeres fordel?

SV: Tjaa Fredagen var langt fra optimal for os. Der var 2-3 ting som gjorde at vi kørte langsommere end normalt, Kimi havde problemer med sin forvinge, så han ikke havde ordentlig balance i bilen, og jeg selv havde problemer med vores powerunit som skal levere kraften, den fungerede ikke optimalt, så vi mestede en del hestekræfter.

Vi vidste dog at vi var stærke og havde et godt hold og at vi nok skulle komme stærkt igen i kvalifikationen. P3 var ikke en dårlig kval for os, med tanke på de problemer vi var ramt af om fredagen, og da starten gik og jeg så var langsomme mercedes var, så tænkte jeg, tjaa hvorfor skulle vi ikke kunne vinde her også? Og den holdte altså hele vejen hjem til det ternede flag.

Q: Selv i dine dominerende år hos Red Bull, så lykkedes det dig aldrig at vinde her på hungarian ring, nu vinder du for ferrari, og endda mod alle odds, hvordan føles det?

SV: Det føles rigtig godt, at endelig kunne krydse Hungarian ring af som løbsvinder, specielt når det kom lidt som en overraskelse, vi var slet ik klar over at vi kunne slå Mercedes her. Men efter deres dårlige starter på Silverstone sidst, hvor begge Williamsbiler strøg forbi, så håbede vi lidt vi kunne gøre det samme her, og søreme så, det gjorde vi! Endda med begge racere. Det var synd Kimi udgik med sin racer fra 2 position, en dobbelt Ferrari sejr, ville have lunet rigtig godt inden sommerpausen, og vi har ikke haft en dobbeltsejr hos Ferrari siden 2010.

Q: Sebastian, du skal have mange tak for din tid og for at give dig tid til at besvare disse spørgsmål

SV: Det var så lidt.