Kimi er ligeså hurtig som Vettel

Mange vil nok mene at den 4 dobbelte verdensmester Sebastian Vettel, har sat Kimi Raikkonen UDTRYKKLIGT på plads i denne sæson, og det har han sådan set også når man ser på stillingen i den samlet score. Sebastian har også vundet 2 sejre, hvor Kimi stadig har den først til gode efter han returnede til Ferrari fra Lotus.

James Allison fra Ferrari, teknisk direktør, kommer med disse udtalelser: “Kimi, har været meget uheldig med sin formel 1 racer i denne sæson, så vi har ikke set det sande billede, imellem ham og Vettel.”

“Vettel har én force som kan gøre ham urørlig og skræmmende overfor sine holdkammerater, og det er at han stort set aldrig laver fejl når han kører. Sebastian sætter simpelthen aldrig en fod forkert på speederen , og det, sammenlagt med Kimi´s uheldige nedbrud i denne sæson, har selvfølgelig gjort at Sebastian ligger på en solid 3 plads i verdensmesterskabet efter de 2 Mercedes kører Lewis Hamilton og Nico Rosberg, som endnu engang virker total (næsten) urørlige i endnu en sæson.”

Det er kun lykkedes Ferrari at snuppe podieplaceringer fra Mercedes i år, og de arbejder også benhårdt på at få lukket hullet op til Mercedes i sommerpausen som vi nu går ind i.

For et tilskuerperspektiv ville det være dejligt, da formel 1 løb som Silverstone og Ungarn, virkelig har været tiltrængt, efter nogle gabende kedelige og forudsigelige løb i denne F1 sæson. Vi tror på at Ferrari sammen med Red Bull nok skal finde fart de kommende måneder så vi kan få hele 3 teams der ligger at kæmper om sejrene på banen, ligesom vi så i Ungarn. Det er trodsalt det, der gør at vi elsker Motorsport og især Formel 1.