Hamilton indrømmer: Det var min skyld!

Den Britiske Formel 1 kører har accepteret skylden for de fejl der førte til at han endte på en beskeden 6 plads, til trods for han startede i pole position.

Verdensmesteren kom dårligt fra start da de røde lamper slukkede på hungarian ring, og kørte af banen efter at være blevet passeret af både Vettel, kimi og Rosberg.

Hamilton udtaler: “Jeg var over det hele! Jeg har virkelig ingen ord der kan beskrive hvad der skete, dette var een af mine dårligste præstationer igennem min karriere.

Ferraris Sebastian Vettel vandt løbet, foran Red Bulls Daniil Kvyat og hans teamkammerat Ricciardo.

Nr 4 i løbet på første omgang efter en dårlig start, Hamilton kørte ekstremt bredt i chikanen, og droppede ned på 10 pladsen efter at have været ude i gruset, kæmpede sig tilbage til 4 pladsen igen, og smadrede så sin forvinge efter at have ramlet sammen med Ricciardos Red Bull racer, hvilket betød en tur i pitten efter ny forvinge og en drive thru straf for at have forårsaget uheldet. En straf Hamilton accepterede fuldt ud “det var min skyld, og jeg påtager mig det fulde ansvar, jeg vil gerne undskylde overfor Ricciardo, for at have ødelagt hans chancer for at vinde løbet.

Hamilton udtaler: ” jeg ved ikke om jeg mistede koncentrationen eller hvad der skete, jeg pressede hårdt på i de efterfølgende omgange, men det var som om at hver gang jeg skulle tage et valg, så var det et forkert et. Modsat Løbet på silverstone, fik jeg taget alle de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter, men hey, sådan er motorsport, og jeg kommer tilbage endnu stærkere efter en velfortjent sommerferie.

SPA banen er en af mine yndlingsbaner sammen med Monza og Suzuka og jeg forventer at gøre en god figur der og indtage øverste trin igen, så jeg kan forsvare mit verdensmesterskab.