Formel 1 sladder: Hamilton, Rihanna, Ecclestone, Wolf

Lewis Hamilton tog på en hemmelig date med popstjernen Rihanna fra Baja i New York, weekenden før det Ungarske formel 1 grand prix.

Kimi Raikkonen der udgik med en motorfejl, får ikke en kontrakt sikret mens kørerne holder sommerpause fra Formel 1 løb. Dette udtaler Ferraris chef Maurizio Arrivabene.

Mercedes bossen Toto Wolff udtaler at han mener det var en fejl at begge Mercedes-kørere Lewis Hamilton og Nico Rosberg, øvede og trænede deres formel 1 starter under det ungarske GP. Som sagt, blev begge Mercedes kørere overhalet udenom og indenom af Ferrari (sidste løb var det begge Williams Racere)

Formel 1 chefen Bernie Ecclestone jokede overfor Toto Wolff at det var pænt af ham at “lade” sine kørere begå fejl, så de ikke endnu indgang indtog podiets 1 og 2 plads som de har gjort i snart 2 år i træk.

Red Bulls stjernekører Daniel Ricciardo udtaler: “Jeg havde speeden i dag til at vinde det ungarske gp, over både Mercedes og Ferrari, det var dog min egen iver der satte en stopper for dette, hvilket blev til en 3 plads, efter jeg rørte Nicos bagdæk (som faldt ned gennem feltet)