Er Lewis Hamilton feltets bedste F1 kører?

Mange vil nok mene at Lewis Hamilton er feltets bedste formel 1 kører, og de har i vores øjne også ret. Men er Lewis den største af dem alle igennem tiderne? NEJ vil mange råbe, og de fleste vil nok mene at Fangio eller Senna var langt bedre kørere, og spørger man megastjernen selv, svarer han ydmygt at Senna og Fangio DE var de RIGTIGE racerkørere, hvor man satte livet på spil HVER gang man satte sig ned i cockpittet.

Men ser man på stats, så vandt Fangio godt nok 5 verdensmesterskaber i Formel 1, men dengang kørte man også langt færre formel 1 løb end hvad man gør i dag, den gang var det ikke unormalt med under 10 løb på en sæson, hvor man i dag er helt oppe på 20 løb (denne sæson 19 løb) Lewis har allerede hentet Sebastian Vettel på sejre og polepositions og er den mest vindende britiske kører nogensinde. Denne bedrift er altså ikke noget man bare lige gør, på så kort en tid som Hamilton har været i F1 hvis ikke det var fordi han er det man kalder for et supertalent.

Mange mener at i rå speed vil INGEN i feltet kunne matche Lewis Hamilton, ikke engang Alonso som også regnes for at være en af de bedste formel 1 kører igennem tiden.

“Hamilton har en ufattelig fart, som ikke er til at forstå, han kan udrette ting i en kvalifikation som man troede ikke kunne lade sig gøre” udtaler Hans landsmand og tidligere formel 1 verdensmester Damon Hill.”

Lewis Hamilton har også sat sin holdkammerat fuldstændig skak mat, de sidste 3 sæsoner, og han er aldrig blevet slået af sin holdkammerat siden han kom ind i formel 1 hvor han skulle bide skeer med stjernekøreren og den dobbelte verdensmester Fernando Alonso i 2007. Mange spåede dengang at Rookien Lewis Hamilton ikke ville få et ben til jorden af Alonso. Men Lewis beviste dem alle at de tog fejl, og han kørte fra Alonso i flere end bare eet løb, hvor Alonso til sidst blev så sur og frustreret at hans job hos McLaren måtte ende. Alonso og Lewis tabte VM i 2007 til Kimi Raikkonen der kørte for Ferrari med bare eet point, det ene point, ville McLaren og Lewis have haft, hvis Alonso havde været mere samarbejdsvillig og kørt for sit team, og ikke bare sig selv.

McLaren og Fernando Alonsos veje skiltes med uvenskab og smækkede døre i 2007 efter blot kun én sølle sæson.

Nu her i 2015 er Alonso overraskende tilbage hos det gamle succesfulde teamMcLaren som nu har skiftet Mercedes motoren ud med Honda. Dette er ikke gået alt for godt i denne sæson og både Alonso og Jenson Button er da også udgået over halvdelen af gangene de er stillet til start. Nok ikke lige det de ærekære Japanere fra Honda havde håbet på da de besluttede sig for at vende tilbage til Formel 1. Honda har tidligere fejet ALT modstand af banen i de sene 80´ere og start 90´ere med Senna/Prost æraen. Hvor McLaren Honda vandt 15 løb ud af 16 mulige.