Apple musik lanceringen

Apples lancering af Apple Music er blevet mødt med blandede indtryk. Mens nogle af os godt kan lide tjenesten, kan andre stadig ikke finde en grund til at bevæge sig væk fra de Freemium tjenester såsom Spotify og andre. Lanceringen af ​​Apple Music blev også plaget af et par bugs for brugere af andre Apple Services, men der synes at have fået styr på problemerne nu.

Apple har netop frigivet iTunes 12.2.1 til offentligheden, og opdateringen er for det meste fokuseret på fastsættelse bugs, der blev efterladt af Apple Music, men. Kunder, der bruger iTunes Match blev mødt med den triste overraskelse, at Apple Music ville swap matchet indhold til de specifikke Apple Music DRM sange, hvilket helt ville besejre formålet med betaling iTunes Match hvert år. Tjenesten giver også tidligere iTunes Match abonnenter at få adgang til Apple Music så godt, noget, der var efter sigende påvirke kunder, der har besluttet at forlade iTunes Match for denne nye streaming-tjeneste.

Andre fejlrettelser omfatter forbedringer af Apples Beats 1 radio tjeneste, men vi vil holde et vågent øje, hvis vi finde andre forbedringer.