Macbook 2015 vs Ipad air 2 – Hvilken skal jeg købe?

Skal du købe Apples ultra-bærbare MacBook eller superslanke iPad Air 2? 

MacBooks Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Skal du købe Apples ultra-bærbare laptop eller super-slanke tablet?
Er den nye 12-tommer MacBook eller iPad Air 2 den rigtige bærbare enhed for dig? Vores sammenligning ser på design, specs, funktioner og pris af Apples nyeste bærbare og tablet til at hjælpe dig med at få købsbeslutning.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2
Skal jeg købe den nye 12-tommer MacBook eller en iPad Air 2? Jeg vil have en super-bærbar computerenhed til web browsing, e-mail, nogle let arbejde og lidt spil på farten.

Med lanceringen af ​​den nye 12-tommer MacBook, har Apple tilføjet endnu et super-bærbar computerenhed til en allerede imponerende line-up: iPad Air 2 tablet, for eksempel, som blev lanceret i oktober 2014 er ligeledes slimline og usædvanligt bærbare , samt hurtig og smukt designet. Men hvilken af ​​de to er en bedre løsning for Apple-fans på farten?

I vores 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning artikel vil vi diskutere og sammenligne specs, design, funktioner og værdi for pengene, der tilbydes af den nye 12-tommer MacBook og iPad Air 2, og hjælpe Apple fans afgøre, hvilken af ​​de to er rigtige for dem – eller hvis en anden (Apple eller ikke-Apple) produkt kunne være en bedre løsning.

Læs vores sammenligning gennemgang af MacBook Air og MacBook, finde ud af hvilken er den bedste letvægts bærbar

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Det grundlæggende
Apples nye 12-tommer MacBook er et vidunder af portabilitet. Det er med en afstand den slankeste bærbare Apple nogensinde har lavet, og også den letteste; selv om der er lavet nogle kompromiser for at opnå disse ting – såsom, kontroversielt, stripping tilbage tildelingen port til en enkelt USB-C punkt for både data og strøm (og en hovedtelefon-port).

Men hvis du kan lide slanke og lette, Apples flagskib tablet fortjener en omtale, fordi det er begge disse ting, og (ved standarderne for en tablet i hvert fald) usædvanlig hurtig også.

For at få virkelig grundlæggende, her er hvad du behøver at vide om de enkelte:

Den 12-tommer MacBook er en bærbar computer med en standard clamshell design, hvilket betyder, at halvdelen tastatur og halvdelen skærmen foldes sammen, når det er lukket. Tastaturet er integrerede og ikke-aftagelige, som det generelt er tilfældet med bærbare computere.

Den (ikke touchscreen) display måler 12 inches, diagonalt fra hjørne til hjørne, og har en opløsning på 2304 x 1440 pixels. MacBook leveres med en dual-core Intel Core M processor – enten 1.1GHz eller 1.2GHz, afhængigt af hvor meget du vil bruge – og 8 GB RAM (men vi vil komme ind tech specs nærmere i en bit).

Det kører Mac OS X-operativsystemet (i øjeblikket det kommer med Yosemite forudinstalleret, men vil sandsynligvis være i stand til at opgradere til Mac OS X 10.11 gratis, når det lanceres senere i år), og enhver af den brede vifte af software apps, der er kompatible med OS X. (Du kan også køre Windows på MacBook bruger Boot Camp, og det frigør endnu større udvalg af Windows-kompatibel software.)
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

IPad Air 2 er en tablet. Det har ikke en integreret hardware-tastatur, selvom du kan købe et udvalg af aftagelige trådløse tastaturer og tastatur sager at gå med iPad. I de fleste situationer en software-tastatur vises på skærmen – det er mindre effektiv end en hardware tastatur fordi dine fingre ikke får nogen feedback (hurtige, præcise blindskrift er egentlig ikke en mulighed, med mindre auto-korrekt, er på godt danne), men det plejer en solid job.

Den (touchscreen) display måler 9,7 inches, diagonalt fra hjørne til hjørne, og har en opløsning på 2048 x 1536 pixels. IPad Air 2 kommer med en mobil processor, A8X chip. (Apple ikke frigive specs af sine mobile chips, men det er rygter om, at dette er en triple-core system-on-a-chip med en clock hastighed på 1,5 GHz.) Det har 2 GB RAM.

IPad kører iOS operativsystem (det aktuelt kommer med iOS 8 forudinstalleret, men vil være i stand til at opdatere til iOS 9, når det kommer ud senere på året), og stort set alle de 1,4 millioner eller deromkring apps tilgængelig på Apple App Store. (Lidt over halvdelen af ​​disse er officielt iPad-kompatible, men du kan køre de fleste iPhone-only apps på en iPad, enten blæst op kunstigt at fylde hele skærmen – som kan resultere i pixellerede, grafik dårlig kvalitet – eller i en lille vindue i midten af ​​skærmen.) Du kan jailbreake en iPad til at køre uautoriserede apps, men hvis du ikke er villig til at gøre dette, er du begrænset til kun Apple-godkendte apps.

Har der hjalp din beslutning? Hvis ikke, havde vi bedre gå videre til mere detaljeret analyse af de to enheder.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: portabilitet, mål og vægt
Vi ser på disse enheder fra perspektivet af meget mobile brugere, edb, spil og underholdende selv på farten. Så portabilitet er en nøglefaktor.
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Her er de vitale statistikker på disse to ultra-slanke enheder.

12-tommer MacBook: 280.5mm x 196.5mm x 3.5-13.1mm. Vægt: 920g
iPad Air 2: 240 mm x 169,5 mm x 6,1 mm. Vægt: 437g (for WiFi-only model) eller 444g (for cellulær model)

(Jeg har konverteret MacBook tal til mm og gram for at lette sammenligning, så der kan være nogle mindre afrundingsfejl.)

Som du kan se, den 12-tommer MacBook er sammenlignelig med hensyn til højde, bredde og dybde: det er omkring 17 procent længere og 16 procent bredere end iPad Air 2 (lagt fladt i liggende konfiguration) og tilsvarende slank. Men det er mere end dobbelt så tung. Hvis ren bærbarhed er dit mål, iPad Air 2 er den stærkere mulighed her.

En del af grunden til, at MacBook er så meget tungere er ned til den integrerede tastatur, som vi vil diskutere næste.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Tastatur og touchpad
Hvis du ønsker at bruge enheden til mobilt arbejde, overveje betydning for dig om en hardware-tastatur. Hvis dette er afgørende, så skal du faktor i omkostningerne, vægt og generel ulempe ved en særskilt tastatur, når man planlægger en iPad køb. Logitech Type + Keyboard Folio Taske til iPad Air 2, for eksempel, vil tilføje ca 700 kr til regningen og 425g til vægten, næsten eliminerer vægt fordel.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Men har du brug for en hardware-tastatur? Mange mennesker finder software tastaturer (såsom standard systemet tastatur i iOS) fine til korte eller endda midt-længde skrive opgaver, men næsten alle foretrækker en hård tastatur til lange form arbejdets – de er næsten altid hurtigere og mere præcise i på lang sigt.

Hvis du primært vil være at skrive e-mails og IMessages, vil softwaren tastatur gøre dig stolt. Hvis du ønsker at skrive essays, nyhedsartikler eller hyppige lange blogindlæg kan du nødt til at tænke en separat tastatur – selvom evnen til at tage tastaturet ud og efterlade det, når du bare vil spille spil på toget er en dejlig bonus.

Tastaturet i 12-tommer MacBook, ved den måde, er helt klart noget, som Apple er stolt af. Virksomheden er opsat på at understrege, at det er en full-size keyboard, for én ting, selvom hvad det egentlig betyder, er, at tasterne er fuld størrelse – noget, der er imponerende i en bærbar computer, der er så petite. Stadig, for at presse tastaturet i den bærbare chassis nøglerne er blevet placeret usædvanligt tæt på hinanden, så skriver er måske ikke helt så glat og flyder (mindst lige så først), som når du bruger den gigantiske model, der fulgte med PC.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Og nøglerne selv er blevet redesignet med en ny ‘sommerfugl’ mekanisme i stedet for den gamle “saks” en. Vi er ikke sikre på, at er sådan en big deal, vel at mærke, og vil helt sikkert ønsker at tilbringe noget kvalitetstid lege med det; det forekommer primært designet til at give mulighed for præcise tastetryk i en slimline bærbar chassis.
På et beslægtet note, 12-tommer MacBook – ligesom den nye 13-tommer MacBook Pro, men i modsætning til alle de andre MacBooks som Apple sælger – kommer med en redesignet touchpad. Dette kaldes Kraften Touch, og inkorporerer nogle mindre haptiske elementer. I det væsentlige, kan du gøre hårde presser og bløde presser, og angiv til OS X, hvad hver enkelt gør. Det er sjovt, men igen, vi stadig at vænne sig til det.

I det følgende video forklarer vi, hvordan Kraft Touch værker og nogle af de ting, du kan i øjeblikket gøre med det:
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Skærm
MacBook har en større skærm, og det alene kan gøre beslutningen for nogle potentielle købere. (Sjovt nok, dimensionerne af den nye MacBook skærm temmelig meget matcher hvad vi forventede fra iPad Pro eller iPad Plus, det er muligt, at observationer af komponenter til MacBook var hvad der startede som rygtet i første omgang …)

En 12-tommer skærm måske ikke synes drastisk større end en 9,7-tommer én, men i form af skærmareal er det mere end 40 procent ekstra plads. Det kan gøre hele forskellen, hvis du kan lide at se film eller spille grafisk arrestere spil, eller bare ønsker at være i stand til at se det hele af et regneark eller PowerPoint-præsentation. (Hvilken grad er mulige de to sidstnævnte aktiviteter på iPad er noget, vi vil diskutere i softwaren afsnittet senere.)
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

IPad Air 2 skærm er en nuance skarpere end MacBook er: dets pixels mindre strakt ud, med en pixeltæthed på 264 pixel per tomme (ppi) til MacBook er 226ppi. Mind dig, vil du sandsynligvis bruge MacBook med dine øjne længere fra skærmen (du skal gøre, i hvert fald), så det generelle princip er, at mindre visuel skarphed er nødvendig for at opnå en lignende eye-narre effekt. Begge skærme er officielt bedømt som Retina.

Et andet punkt, der sandsynligvis vil stå i iPad favør: dens skærm er en touchscreen, hvilket gør almindelig brug lidt mere øjeblikkelig, og lidt mere intuitiv. Du skal bare trykke på ikonet med fingeren og flytte det, eller swipe side op og ned, som om det er et fysisk objekt, du er ved at flytte. Se et barn leger med en iPad, og du vil forstå, hvordan brugervenlige sit kontrolsystem virkelig er, og hvor unødigt kompliceret vi har lavet computing, med vores tastaturer, touchpads og mus.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Performance
Vi vil komme til specs i et øjeblik, men først lad os udvælge et særligt aspekt: ​​processorkraft.

Direkte sammenligninger mellem forarbejdning muskel i 12-tommer MacBook og iPad Air 2 er meningsløst samt tricky, fordi ingen enkelt stykke software kan køre på begge enheder. Hvad der tæller er, hvor godt hver enhed klarer med den række af software til rådighed for det. (Og hvor godt, at udvalg af software udretter, hvad du ønsker at gøre, men vi vil tage fat på at i softwaren afsnit.)

IPad Air 2s A8X chip er ifølge rapporten clocket kun lidt hurtigere end MacBook Intel Core M (selvom det menes at være tredobbelt snarere end dual-core), men inden for sin klasse, det er en helt anden historie. Den A8X er klassens bedste, og iPad Air 2 er omtrent lige så hurtigt som enhver tablet i 2015. Det kan køre nogen af ​​softwaren på App Store med hånlig lethed.
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Herover: Her er en temmelig krævende 3D-spil, at iPad Air 2 håndtag med lethed: Deus Ex: The Fall.

Derimod og ved standarderne for den bærbare computer på markedet, 12-tommers MacBook er generelt anses for at være en smule underdimensioneret. OS X-kompatibel software har potentiale til at blive drevet af en bred vifte af hardware, fra Mac mini til Mac Pro, og der er masser af software derude, at den 12-tommer MacBook vil kæmpe for at håndtere – såsom en retfærdig få seneste spil.

Bedste Mac spil | Bedste iPad spil

Hvorvidt dette er et problem for dig, afhænger af, hvad du vil gøre med din enhed. Den virkelig krævende software – de ting, som folk køre på en Mac Pro – omfatter grafiske design suiter, video redaktører, foto redaktører og lignende, samt high-end spil. Hvis det er det du ønsker at køre, den 12-tommer MacBook er ikke for dig, men så igen, med undtagelse af spil (som i den lidt mere begrænset form, at iOS-spil tage i forhold til stationære dem, iPad Air 2 brillerer ved) en iPad sandsynligvis ikke for dig enten. Vi vil anbefale en af ​​Apples kraftfulde MacBook Pro bærbare computere, mest sandsynligt, eller en Mac skrivebordet (en iMac eller en Mac Pro).

Hvis du vil bruge enheden til at surfe på internettet, e-mail, lidt arbejde og lidt lys gaming, som vi diskuterede i starten, vil MacBook har du fint. Som vil iPad Air 2, selv om sit sortiment af tilgængelig software er mere begrænset. Mere om det om lidt.

Vi opdaterer denne sammenligning med nogle detaljerede test hastighed, når vi har fået MacBook i vores laboratorier. Men her er, hvordan iPad Air 2 sammenligner til sine kolleger Apple tabletter. Det er lidt af et kraftcenter:
Nye 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Tech specs
Her er et par mere tech specs til at give dig en idé om den respektive magt og kapaciteter af de to enheder. En ting, der kan være værd at påpege er RAM allokering: 12-tommer MacBook har fire gange så meget, som kan bidrage til at overvinde nogle af ulemperne ved den langsommere processor (selvom, som vi forklarer ovenfor, direkte sammenligninger i denne henseende er hovedsagelig lidet).

12-tommer MacBook:

12-tommer (diagonalt) LED-baggrundsbelyst Retina skærm med IPS-teknologi
2304×1440 opløsning på 226 pixels per inch
16:10
Processor
1.1GHz dual-core Intel Core M processor (Turbo Boost op til 2,4 GHz) med 4 MB delt L3 cache, eller 1,2 GHz dual-core Intel Core M processor (Turbo Boost op til 2,6 GHz) med 4 MB delt L3-cache; Konfigureres til 1.3GHz dual-core Intel Core M processor (Turbo Boost op til 2.9GHz) med 4 MB delt L3 cache.
8GB 1600MHz LPDDR3 indbygget hukommelse
256GB PCIe-baserede ombord flash opbevaring eller 512GB PCIe-baserede ombord flash storage
Intel HD Graphics 5300
Dual display og skærmdublering: Understøtter samtidig fuld native opløsning på den indbyggede skærm og op til 3840×2160 pixels på en ekstern skærm, begge med millioner af farver
Trådløs
? 802.11ac Wi Fi-netværk; IEEE 802.11a / b / g / n kompatibel
Bluetooth 4.0 trådløs teknologi
USB-C-port med understøttelse af:
Opladning
USB 3.1 Gen 1 (op til 5 Gbps)
Native DisplayPort 1.2 videoudgang
VGA-udgang ved hjælp af USB-C VGA Multiport Adapter (sælges separat)
HDMI videoudgang ved hjælp af USB-C Digital AV Multiport Adapter (sælges separat)
480p FaceTime kamera
Stereohøjttalere
Dobbelte mikrofoner
Hovedtelefon-port
Støtte til Apple iPhone headset med fjernbetjening og mikrofon
Tastatur og pegefelt
Tastatur i fuld størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) individ LED baggrundsbelyste taster, inklusive 12 funktionstaster og 4 piletaster med lyssensor
Kraft Touch trackpad for præcis styring af markøren og tryk-sensing kapaciteter; muliggør kraft klik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-bevægelser
Batteri: Op til 9 timer trådløse web; Op til 10 timer iTunes film afspilning.
Indbygget 39,7 watt-timers lithium-polymer batteri
29 W USB-C Power Adapter; USB-C strømstikket
Højde: 0,35-1,31 cm; Bredde: 28.05cm; Dybde: 19.65cm; Vægt: 0.92kg

iPad Air 2:

A8X processor chip med 64-bit arkitektur; M8 motion coprocessor
2GB RAM
16GB, 64GB eller 128GB lagerplads
9.7-tommer (diagonalt) LED-baggrundsbelyst widescreen Multi-Touch skærm med IPS-teknologi; 2048×1536-pixel opløsning på 264 ppi; Fingeraftryk-resistent oleophobic belægning; Fuldt lamineret display; Anti-reflekterende coating
Bagudvendt iSight kamera: 8MP stillbilleder; Autofokus; ƒ / 2,4 blænde; Fem-element linse; Hybrid IR-filter; Backside illumination; Afsløring ansigt; Eksponeringskontrol; Panorama (op til 43Mp); Burst mode; Tryk for at fokusere; Foto geotagging; Timer-tilstand; 1080p HD-videooptagelse (30 fps); Slo-mo (120 fps); Time-lapse video; Video billedstabilisering; 3x video zoom; Video geotagging
Fremadvendte FaceTime HD Kamera: 1.2Mp stillbilleder; ƒ / 2,2 åbning; 720p HD videooptagelse; Backside illumination; Auto HDR fotos og videoer; Afsløring ansigt; Burst mode; Eksponeringskontrol; Timer-tilstand
Wi-Fi (802.11a / b / g / n / ac); dual channel (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO; Bluetooth 4.0-teknologi
Audio Playback: Frekvens svar: 20Hz til 20.000; Audio formater understøttes: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formater 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX +), Apple Lossless, AIFF og WAV; Bruger-konfigurerbare maksimale lydstyrke
Videoformater understøttes: H.264 video op til 1080p, 60 billeder per sekund, High Profile-niveau 5.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48kHz, stereolyd i .m4v, .mp4 og .mov filformater; MPEG-4-video op til 2,5 Mbps, 640×480 pixels, 30 billeder pr sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr kanal, 48kHz, stereolyd i .m4v, .mp4 og .mov filformater; Motion JPEG (M-JPEG) op til 35 Mbps, 1280×720 pixels, 30 billeder per sekund, lyd i ulaw, PCM stereo audio i .avi filformat
Indbygget 27,3 watt-timers genopladeligt lithium-polymer batteri; Op til 10 timers surfing på nettet på Wi-Fi, ser video eller lytte til musik (Apples påståede tal)
Touch ID fingeraftryksscanner
Tre-akse gyro
Accelerometer
Barometer
Sensor for omgivende lys
Siri
Lightning stik
Højde: 240mm; Bredde: 169.5mm; Dybde: 6.1mm; Vægt: 437g (Wi-Fi-model), 444g (Wi-Fi plus cellulære model)
Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Software
Andre end hardware-tastaturet, det er den store differentiator mellem MacBook og iPad. De kører helt forskellige og adskilte biblioteker af software, samt et andet operativsystem under det hele.

MacBook er baseret på Mac OS X, en ‘desktop OS “, og en, der er derfor modtagelig for en vis mængde af lappeløsninger og tilpasning. Mindre end de fleste desktop operativsystemer, ganske vist, men langt højere grad end iOS, det mobile styresystem, at iPad er baseret på.

iOS – medmindre du er villig til at jailbreak det – er et forseglet system tillader software downloads, hvis de kommer fra en bestemt butiksfacade (iOS App Store), og et absolut minimum af tilpasning – du kan ikke engang slette nogen af ​​præ- installerede apps, der er på enheden, når du køber den. (Dette synes dog at blive bedre langsomt. I iOS 8, den nyeste version, Apple tilføjet muligheden for at downloade og installere tredjeparts hele systemet tastaturer, for eksempel, og tillod begrænset og medieret dataudveksling mellem tredjepart apps.)

Vigtigere end customisability imidlertid er den række af software, som disse systemer kan køre. Udviklere har gjort software til OS X i mere end et årti, og den vifte af kompatible apps er enorm – og det er at ignorere endnu større udvalg af Windows-software, som du kan bruge, hvis du bruger Boot Camp til at køre Windows på MacBook. Mac-software kører farveskala fra high-end designer værktøjer til simple forsyningsselskaber og en anstændig vifte af spil. Rækken af ​​kontor / produktivitet software på Mac er omfattende.

iOS har en masse apps også – der er mere end 700.000 officielt iPad-kompatible tilbud på App Store – men de er sjældent så ambitiøse som den øverste ende software på Mac OS X. Debatten stadig raser om IPAD gennemførlighed som et værk værktøj: mest nu enige om, at det kan tjene i denne egenskab, med Microsofts Office apps nu blandt den brede vifte af produktivitetsfremmende værktøjer til rådighed på iOS, men få vil benægte, at det er mere begrænset i denne henseende end en Mac.

Bedste iPad spil | Bedste gratis iPad spil | Bedste iPad apps | Bedste gratis iPad apps
Så tilgængelig software er en vigtig faktor til at overveje, i takt med omhyggelig analyse af de aktiviteter, du planlægger at gøre på din enhed. Visse aktiviteter tilgodeses bedre ved desktop-platforme (grafisk design, lang artikel tekstbehandling), og visse underkategorier også: i gaming sfære, for eksempel, er der masser af strålende tårn-forsvar og puslespil på iPad, men kun et par desktop kvalitet første-persons skydespil.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Batteritid
Den 12-tommer MacBook har en mere omfattende batterienhed end iPad Air 2 (39.7 watt-timer, sammenlignet med 27,3 watt-timer), men på grund af sin større magt kræver det sandsynligt at vare lidt mindre tid væk fra lysnettet . Apple satser MacBook på 9 timers trådløs web-surfing, og iPad på 10, og vores test har altid bakket op ærlighed – beskedenhed, selv – af Apples batterilevetid krav.

Faktisk har de seneste tests, vi har kørt på den nye MacBook Pro resulteret i nogle forbløffende høje tal, så du kan opleve, at din 12-tommers MacBook sidste betydeligt længere end det børsnoterede figur i praksis.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: Pris
IPad Air 2 er en langt billigere løsning. Her er hvordan MacBook og iPad sammenligne på pris:
12-tommer MacBook: £ 1.049 (1.1GHz / 256GB model) eller 1.299 £ (1.2GHz / 512GB model)
iPad Air 2: £ 399, £ 479 £ 559 (16GB / 64GB / 128GB WiFi-modeller) eller £ 499, £ 579, £ 659 (16GB / 64GB / 128GB cellulære modeller)

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2: beslutning Buying
IPad Air 2 og den nye 12-tommer MacBook lyst tilsvarende produkter – både smuk, lys, slimline computerenheder, fås i sort, sølv og guld, som er rettet mod Apple fan på farten. De er begge baseret på en enkelt data / strømstikket også.

Men der er nogle store forskelle at overveje. Mens begge er meget transportabel af standarder for deres kategori, iPad er meget mere bærbar – forudsat du kan leve uden en hardware tastatur. Hvis du vil gøre en masse af at skrive, skal du faktor i ekstra omkostninger og vægt af en separat tastatur sag.

Den afgørende forskel er, at MacBook kører Mac OS X og iPad kører iOS, og på trods af løbende rygter om, at disse systemet kommer til at fusionere de forbliver adskilte platforme skræddersyet til forskellige brugsscenarier.

Hvis du leder efter et værk enhed, principalt MacBook er en bedre løsning af de to her. Der er en bedre vifte af arbejdet software på OS X, vil den hardware tastatur og Kraft Touch touchpad være en afgørende fordel i forhold til en touchscreen, og den ekstra skærmplads vil være en velsignelse.

Ny 12-tommer MacBook vs iPad Air 2 sammenligning

Hvis du kigger på en mobil følgesvend for lidt let arbejde, men for det meste email, web-surfing og lys spil, iPad er mere tiltalende. Det er billigere, er det lettere, er det fik adgang til det enorme udvalg af casual spil på iOS (og har beføjelse til at håndtere selv de mest avancerede spil på der også), og det er utroligt brugervenlig – i endnu højere grad end Mac.

Men du behøver ikke ignorere dine andre muligheder. På Apple fronten, huske MacBook Air, som også er meget transportabel og kommer med flere havne – det er en god enhed til let arbejde, og kan komme med en 13-tommer skærm, hvis du ønsker. Det er også en billigere løsning end den 12-tommer MacBook. MacBook Pro er en bedre løsning end den 12-tommer MacBook for arbejde, der kommer til at stille store krav til processoren (musik produktion og videoredigering, siger). Og der er billigere iPads (den ældre iPad Air 1, eller en af ​​de små iPad minis), der kan mangle iPad Air 2s processorkraft, men stadig gøre jobbet.

For mere information om begge kategorier, se vores Mac købe guide og vores iPad købe guide.

Endelig selv troede dette er Macworld bør du ikke rabat muligheden for at købe fra andre end Apple. Windows laptops er næsten altid billigere end en OS X-laptop med tilsvarende effekt, og hvis du kan lide eller er vant til Windows-platformen, kan du drage fordel af det enorme bibliotek af Windows-software. Vi tror Mac’er er værd de ekstra penge på grund af deres høje byggekvalitet og sikkerhed samt brugervenlighed af OS X, men masser af mennesker er uenige med os. Se vores Mac vs PC artikel for flere tanker om den front.

Og der er ikke-iPad tabletter derude, selvom vi tendens til at tænke Android alternativer er konsekvent af en lavere kvalitet end Apples tabletter. En Android tablet vil sandsynligvis være en billigere løsning, og Android er en langt mere tilpasselig operativsystem end iOS; Der er fordele og ulemper til begge sider.

Forhåbentlig dette har været nyttigt. Held og lykke, og glade computing.

View iPad Air 2 på Apple Store | Se den nye 12-tommer MacBook på Apples hjemmeside

Vores dom
Hvis du leder efter et værk enheden først og fremmest, MacBook er en bedre løsning. Der er en bedre vifte af arbejdet software på OS X, vil den hardware tastatur og Kraft Touch touchpad være en afgørende fordel i forhold til en touchscreen, og den ekstra skærmplads vil være en velsignelse. Hvis du oftest kommer til at bruge e-mail, web-surfing og lys spil, iPad er mere tiltalende. Det er billigere, er det lettere, er det fik adgang til det enorme udvalg af casual spil på iOS (og har beføjelse til at håndtere selv de mest avancerede spil på der også), og det er utroligt brugervenlig – i endnu højere grad end Mac.

Tags: Mac, iPad
Del denne artikel