Clear View Cover ridser skærmen på Galaxy S6 edge

Ridser i display fra Clear View Smart Cover til  Samsung Galaxy S6 & S6 Edge bekræftes hermed nu af Samsung. De fortæller her nu, hvad du skal gøre ved hvis du har oplevet at din nye samsung mobil har fået ridser i skærmen/displayet ved brug af Clear View Smart Coveret.

Samsung Galaxy S6 edge Clear View Smart Cover

Ejere af en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge med et Clear View  Smart Cover kan og vil risikere, at selve brugen af clear view coveret ridser og skader displayet/skærmen på din mobiltelefon. Det sidste stykke tid er det væltet ind med klager på bla. Facebook fra utilfredse kunder, der klager over deres nye mobiltelefoner i form af Galaxy S6 og S6 edge har fået ødelagt skærmen af ridser grundet det “smarte” clear view cover som kan købes til smartphonen, og som netop skulle beskytte mobilen imod ridser og brugsskader.

Samsung har meddelt, at de er opmærksomme på klagerne fra deres kunder, hvilket har ført til nærmere og samt grundigere tilbundsgående undersøgelser af ridse”gaten” fra Samsung mobile.

Efter lidt tænkepause bekræfter Samsung hermed nu, at nogle brugere af galaxy S6 edge, kan opleve ridser på deres displays efter brug af clear view coveret. Problemet opstår som følgende af “støv” partikler, som kiles fast i mellem skærmen og selve clear view smart coveret.

I en presse-meddelelse oplyser Samsung at kunderne ikke får ret til gratis reparation af deres Galaxy S6 eller S6 edge, men i stedet opfordres til at kontakte Samsungs kundeservice hurtigst muligt.

– “Samsung tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget seriøst. Vi har modtaget nogle rapporter omkring mulige ridser i skærmene på GS6 og GS6 Edge, som er forårsaget af partikler, der bliver fanget mellem telefonens skærm og et Clear View Cover. Vi opfordrer de af vores kunder, som har spørgsmål omkring kvaliteten af deres telefon eller cover, til at ringe direkte til vores produkt- og kundesupport så vi kan håndtere deres bekymringer,” udtaler Samsung mobile center.

Samsungs kundeservice har telefonnummer 70 70 19 70.

Helt generelt er det en god idé ikke at anvende Clear View Cover, hvis du har købt sådanne et. Tag det i stedet med til den forhandler du har købt det af og bed om at få dine penge returneret. HUSK KVITTERINGEN på selve købet af dit Clear View Smart Cover.

Mere til historien: Samsung oplyser yderligere at de arbejder på højtryk for at løse problemerne, og de beklager de gener og omkostninger det måtte have for deres kunder.