Microsoft Universal Foldable Keyboard

Microsofts nye smarte Universal Foldable Tastatur
Microsoft har skabt et nyt smart tastatur som kan klappes sammen, og er lige til at tage med i inderlommen.
Dette virker både til iphone, ipads, og tablets og er utrolig godt at skrive på da det er fuld størrelse som på en rigtig PC.

Keyboardet er af en rigtig god kvalitet og er bagbelyst, du kan oplade det med et micro-usb kabel og så holder det strøm i 1 måned ved ca 2-3 timers brug pr dag.
Det kan hurtigt blive en irriterende og besværlig opgave at skrive lange tekster på sin iphone, smartphone eller ipad, på den lille berøringsfølsomme skærm, men ingen ringere end computer producenten af Windows, nemlig Microsoft har udtænkt den perfekte løsning, et smart sammenklappeligt tastatur, som du kan tage med dig overalt uden det fylder ret meget eller vejer noget.

Tastaturet kobler du på din iphone, tablet eller ipad via bluetooth, og er forsynet med alle de almindelige taster, dog mangler æ, ø, og å, da tastaturet endnu ikke er udkommet i Danmark. Prisen på dette vidunder vil blive ca 700 danske kr, omregnet fra amerikanske dollars og kan bestilles på bestbuy eller ebay, vi håber dog det snart lander i de danske butikker med et dansk tastatur layout på. Selve keyboardet måler 15×13 cm så det fylder ikke alverden, men kan virkelig gøre hverdagen nemmere hvis man godt kan lide at skrive notater, artikler, chatte, mm på sin mobiltelefon eller ipad.