Asus strix tactic pro tastatur

Robust og alsidigt tastatur
Alene vægten af strix tactic pro afslører, at det er ualmindeligt godt kram. Det solide tastatur har hurtig respons og særlige makrotaster, som du selv kan definere til at gemme funktioner til programmer og spil.

Der er ingen batterier, da det tilsluttes din computer med USB-kabel. Vi har prøvet mange udmærkede tastaturer igennem tiden, men de er oftest meget lette og utrolig nemme at rykke ud af position når du skriver eller spiller computerspil på internettet. På undersiden sidder et par ben som du kan slå ud for at give tastaturet et løft og forbedre den ergonomiske indstilling. Når benene er ude, er grebet i underfladen ikke helt så eminent, men dog stadig mere end blot godkendt.

Responsen fra tasterne når du trykker dem ned, er helt i top, og ret hurtigt har du lært dig selv at skrive hurtigere emails, dokumenter og andre indtastninger. Det er klasser over et almindeligt tastatur som følger mange stationære computere når du køber disse.

Der er i alt 21 makro og funktionstaster med blandt andet 10 makrotaster i venstre side og 3 styks lige under mellemrumstasten, perfekt til tommelfingeren. Når du har installeret Strix-programmet er det forholdsvist let og simpelt at definere de enekelte taster, som kan udføre specielle programfunktioner eller åbne bestemte programmer eller hjemmesider på nettet.