Netflix størst i USA

Selvom Netflix har spredt sig som en slem virus til efterhånden hele verden, så er det stadig USA der står tilbage som nr 1 når det kommer til abonnementer. Nu hvor Netflix er udbredt til hele Europa, samt syd og nordamerika, vil mange mene at de internationale netflix-abonnementer ville veje tungest, men dette er ikke sandheden. USA har 41 millioner brugere, og dermed har de ca 150% flere netflixkunder end resten af verden tilsammen.

Sammenlagt har Netflix 62 millioner kunder, eller abonnementer, disse abonnementer så ikke mindre end 10 milliarder timers streaming i 1 kvartal af hele 2015. Dette er mere end 1 time og 40 minutters netflixstreaming hver dag pr bruger. Det er alligevel en sjat.

Alene i 1 kvartal af 2015 kom der yderligere 5 miilioner betalende brugere til Netflix´s imperium, og Netflix er verdens største film streaming tjeneste.

USA ligger klart på 1 plads når det kommer til nye titler, film, serier samt dokumentarer, fremfor feks lille Danmark. Flere og flere klager dog over for få film, for gamle titler og ikke nok udskiftning af nye film, som hos den amerikanske gigant på det amerikanske marked, til dette håber vi Netflix lytter til sine brugere og skruer op for opdateringerne så vi kan ramme de samme film og serier som i USA, dog har vi også problemstillinger så som licens og tilladelser mm til at vise og sælge rettigheder til film og serier i udlandet.