Billig bredbånd og mobiltelefoni

billig bredbånd og mobiltelefoni

Er du på udkig efter billig bredbånd samt mobiltelefoni, eller blot almindelig telefoni, så har du nok bemærket at, det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Teleselskaberne konkurrere på fuld tryk imod hinanden i kampen om at vinde kundernes gunst, og i sidste ende kommer det forbrugerne (OS) til gode i form af bedre bredbåndspakker, billigere priser, samt langt bedre og hurtigere internet hjemme på vores bopæl.

Teknologien indenfor bredbånd og telefoni raser derudaf, og der tilbydes bredbånd i snart alle former og skygger. Vil du have lynhurtigt bredbånd, kan du få fibernet der kan levere helt op til 100 mbit hjemme i stuen, dette kan være meget brugbart hvis du streamer meget musik og film i meget høj opløsning, altså i HD kvalitet. Netflix er bla. begyndt at sende film i Ultra HD og det kræver altså en ordentlig bredbåndsforbindelse. Det gamle internet som kørte på kobber, er efterhånden skiftet ud med det lynhurtige fiberbredbånd, og der bliver stadig gravet løs i hele hovedstaden for at kunne følge trit med forespørgslen på det hurtige bredbånd og internet.

Det mobile bredbånd, som for få år siden blev opgraderet drastisk i hastighed til 3G, er allerede udskiftet hos teleselskaberne med 4G/Lte netværk, som er op til 10 gange hurtigere end 3G-forbindelsen, og det kan virkelig mærkes når du surfer med mobilen i hånden. I Udkantsdanmark har det knebet en smule med at følge trit med hovedstaden, men der er efterhånden sat så mange master op, at du har god 4G dækning i hele Danmark, og det er uanset om du står i den ene ende eller den anden.

De bedst førende indenfor bredbånd, er ifølge os, Telia, Fullrate, TDC, Telenor og 3 selskabet. De 5 teleselskaber har rigtig mange bredbåndspakker at vælge i mellem, hvad enten du vil have en gammel forbindelse som kun kan trække 3G eller om du vil have det hurtige 4G, Fibernet, eller det snart forældet kobbernet. Telia kører med rigtig mange gode tilbud på billig bredbånd og som regel kører de med 0 kr for den første måned, med andre ord, får du 1 måneds gratis bredbånd, det er da værd at tage med. Hos Telia bredbånd, kan du få bredbånd fastnet til under 200 kr pr måned, dette har Fullrate også valgt at følge trop på at tilbyder samme pris, som Telia. Vores erfaring er at Telia dækker en smule bedre, der hvor VI befinder os, så med andre ord er det ikke sikkert Telia er et bedre bredbåndsprodukt end fullrates.

Synes du det er på tide at få udskiftet dit gamle internet, samt modem med nyt, hurtigt, stabit og ikke mindst billigt, så kig vores side igennem, tjek priserne og se hvad du synes er bedst til dig og din families behov. Streamer du meget musik og HD film over dit smarttv, vil en hurtig bredbåndspakke klart være at anbefale, men er du typen der kun lige tjekker emails og læser ekstrabladet, så vil du klare dig helt fint med en almindelig bredbåndsforbindelse på feks. 5-10 mbit. Sådan en bredbåndsforbindelse kan fåes helt ned til 169 kr om måneden, når der køres tilbud, så derfor hold ekstra godt øje med vores side, da tilbuddene hurtigt kan være væk igen.

Husk at undersøge hvilke kundefordele og besparelser du kan gøre dig når du er på udkig efter nyt bredbånd eller mobilt bredbånd. Teleselskaberne kører nemlig tit pakkeløsninger, hvir du kan få almindelig bredbånd, mobilt bredbånd med 4G hastighed, og hvor der er spotify og tv med i disse bredbåndspakker. Dette kan være en stor besparelse, hvis du i forvejen har en dyr tvpakke og ønsker at købe bredbånd fra en anden udbyder.