Lollipop 5.0 er landet til Galaxy S4

Den sidste version af Androids styresystem Lollipop 5.0 er netop landet hos brugerne af forrige års super smartphone fra Samsung, nemlig galaxy S4. Det er ikke mere end en måned siden at den blev frigivet til storebroderen Galaxy S5, og nu er turen altså kommet til S4 langt om længe.

Lollipop er den bedste android-opdatering til dags dato og har flere forbedringer, bla. er den langt mere på linje med brugervenligheden ala iOS fra Apple. For at kunne opdatere til seneste Android version, skal du tilslutte din smartphone til computeren med et USB stik, og downloade af den vej. Opdateringen til lollipop 5.0 er desværre endnu ikke frigivet, så den kan hentes over KUN telefonen, tilsluttet et wifi netværk.

Pt er det kun telefoner der ikke er operatørlåste der kan opdatere, men en opdatering til de fastlåste mobiler der kører på låst mobilabonnement, behøver ikke vente særlig længe oplyser teleselskaberne. Det er nemlig allerede annonceret at de vil modtage samme opdatering kun 4 uger efter.

Hvilke telefoner fra Samsung får Lollipop 5.0

Galaxy Note 4, note 3, S5, S5-mini, Galaxy Alpha, Note Edge, og nogle tablets vil få rullet opdateringen ud i løbet af kort tid. Opdateringen skulle være med til at gøre telefonen mere smooth, mindske lag, grundet Samsungs til tider, irriterende touchwizz, og gøre telefonen mere strømvenlig. Den sidste, er noget vi allesammen kunne se rigtig meget frem til, der er ikke noget mere irriterende end en telefon der løber tør for strøm og at opladeren ligger derhjemme