Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Så er Samsung Galaxy S6 og S6 Edge blevet “bekræftet” igen, på utallige sociale medier, navnlig på twitter flyder det med billeder og leaks på den nye Samsung galaxy S6 og en evt efterfølger til Note edge som netop nu har ramt de danske teleselskaber i handlen.

Seneste rygte lyder på at Samsung galaxy S6 Edge vil få en 3-sidet skærm, altså ikke en 2-sidet skærm som på Galaxy Note Edge. Dete lyder som et meget innovativt og spændende træk fra Samsungs side hvis dette skulle holde stik, og det bliver spændende hvor mange andre mobilproducenter der følger trop og “kopiere” dette tiltag fra Samsungs side.

Begge mobiltelefoner er rygtet til at skulle få en “all aluminium body” så Samsung har måske allligevel lyttet til alle kritikkerne der synes at Samsungs modeller virkede for billige i billigt plastik, og ikke som et high-end produkt ala Apple iphone eller HTC One modellerne. Sidstnævnte er jo designet i udelukkende aluminium og er nogle af de aller flotteste mobiler på markedet, men de har også tendens til at få hurtigere småridser i modsætning til feks. Galaxy S5 eller den nye Galaxy Note 4 som jo begge har en “læderagtig” bagbeklædning, som dog er plastik, men det føles bestemt som kvalitet i mine hænder.

Begge telefoner skulle eftersigende komme med en skærm på 5,1 tommer, og dermed bibeholder de samme størrelse som deres forgængere. Telefonerne vil komme til at indeholde samsung allermest advancerede processor chips til dags dato, og der er mange forlydende om at Samsung hopper væk fra samarbejdet med Qualcomm som jo levere snapdragon chippen til de fleste android enheder idag. Samsung vil derimod levere deres helt egen Processor, som de selv har udviklet, og den hedder Exynos 7 Octa Solution.

Samsung galaxy Note Edge er åbenbart blevet mere populær end hvad Samsung turde håbe på, og derfor arbejder de på en ny afløser for denne succes.

Begge telefoner både galaxy S6 og S6 edge vil blive fremvist for verdenspressen den 1 marts til Mobile World Congress i Barcelona i Spanien, og jeg tror vi er rigtig mange der forventer at Samsung Galaxy S6 bliver et monster uden lige, og den allerhurtigste mobiltelefon der nogensinde er blevet produceret.

Vi følger sagen på tæt hold.