teleselskabernes nye mobiler

Der kommer mange nye mobiltelefoner i Februar måned hos de danske teleselskaber og mobilselskaber. Teleselskabet 3 har bla. fået den helt nye og ekstrem flotte Samsung Galaxy A5 samt A3 i deres sortiment, og selvom disse telefoner ikke har noget som helst med luksusbilmærket Audi at gøre, så er det alligevel en del luksus indenfor mobiltelfoni.

A3 vejer sølle 110 gram og har en skærmstørrelse på 4,5 tommer, displayet er af typen SUPER-amoled, og det garantere et af markedets flotteste billeder i kontrast og farver på en smartphone idag. Galaxy A3 har et kamera på 8 mega pixels og kører på 4G. Telefonen er en af de billigste i Samsungs smartphone sortiment, og fåes til lige omkring 2100 kr uden et mobilabonnement. Storebroderen lander ligeledes på ca 2900 kr. også uden mobilabonnement. Begge mobiltelefoner kommer med en snapdragon 410 på 1,2 Ghz.

Galaxy Note Edge vil du også kunne finde hos teleselskaberne 3 og Telia mobil, Note edge, er den første af sin art, hvor skærmen bla. kører udover kanten på selve mobilen/rammen om man vil, med denne feature kan man så have nyttige apps eller indstillinger, så som opkald, sms, eller andre brugebare applikationer liggende, uden at de fylder på selve skærm arealet. Note edge har desuden 3 GB ram på hukommelsen, 2,7 Ghz processor fra snapdragon samt et kæmpe batteri på hele 3000 mAh timer, denne telefon kan holde een hel dag med heavy use, uden at løbe tør.

Heavy use indebærer bla. Youtube kiggeri, facebook, hardcore gaming, billeder, videoer mm. Skærmen på edge mobilen er på hele 5,7 tommer, og dermed det samme som Samsungs sidste mega flagskib, Galaxy Note 4. Ønsker du at købe mobiltelefonen uden mobilabonnement hos et teleselskab, skal du af med lige godt 5.500 danske kr. Men der vil være store penge at spare hvis du tegner et billigt mobilabonnement med i købet af smartphonen.

TDC er som de første på markedet klar med lanceringen i deres telebutikker med Samsung galaxy Ace 4, og Galaxy Trend 2, vil du læse mere om priser og mobilabonnementer på disse telefoner så klik ind på tdc´s hjemmeside ude fra vores forside.

Huawei Mediapad 10 link+
Huawei kommer med deres svar på en tablet, og leveres med Android 4.4.4 Kittkatt out of box, en updatering til lollipop 5.0 skulle dog være på trapperne, men der er ingen præcis dato endnu for denne udrulning af softwaren.

I marts måned er der traditionen tro Mobile World Congress, hvor vi forventer at HTC kommer med deres helt nye HTC ONE M9 og Samsung kommer med deres nye flagskib Samsung galaxy S6. 2 nyheder vi glæder os enormt meget til at se nærmere på, Galaxy S6 skulle være i glas og aluminium, og dermed skulle samsung netop have lyttet til deres kunder om at få udskiftet det “billige plastik look” til noget mere kvalitetsagtigt ala iphone og HTC ONE, begge disse mobiler er lavet i aluminium, og regnes for verdens flotteste mobiler, og det på trods af at vægten selvfølgelig stiger en smule når plastikken bliver udskiftet med det tungere aluminium.