iOS 7 blev hentet oftere og hurtigere end iOS8

Apple har udgivet tal, der indikere at iOS 7 var langt mere populært det det netop blev udgivet end den nyeste version iOS 8. Flere apple-opgørelser viser også at der stadig er iOS-7 installeret på hvert 4 Apple Iphone eller Ipad, og det chokere chefen for markedsanalyse hos Apple.

“Tallene fra apple store viser med alt tydelighed at iOS 8 ikker er nær så downloaded som iOS 7 da de begge blev launched” udtaler apples markedsanalyse chef. Der er heller ikke nogen tvivl at da brugerne gik fra iOS 6 til iOS 7 var det den hurtigste og mest downloaded update der var frigivet, og det hænger nok sammen med at det også var Apples mest innovative opdatering til deres iphone og ipads til dags dato.

For kort tid siden lå Apple klar med deres nye OS system, nemlig iOS 8.1.3, som har en masse rettelser på softwaren til netop iphone og ipads som gør at du ikke skal frigive så meget plads hver gang du skal opdatere til en ny version. Hvis man helt vil undgå at frigive plads på sin iphone eller ipad så skal man derimod sætte sin iphone eller ipad til sin computer og installere nyeste update igennem Apples eget Itunes, på den måde skal du ikke slette, eller frigøre noget på din enhed først.